Tineri RAPITI IN PLINA ZI din centrul Capitalei

Politistii Capitalei au identificat si prins in cursul zilei de miercuri trei barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, banuiti de savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie, sub pretextul unei datorii neincasate de catre acestia de la partile vatamate.

Politistii bucuresteni au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat si o femeie, in varsta de 30, respectiv 19 ani, ar fi fost lipsiti de libertate in mod ilegal si ulterior talhariti de catre patru barbati, pe fondul unei presupuse datorii catre acestia, tanara fiind o fosta angajata a unuia dintre banuiti.

Citeste si: RUSIA. Real sau nu? Pieton RAPIT in plina zi chiar pe trecere

In urma cercetarilor efectuate in cauza reiese faptul ca partile vatamate ar fi fost abordate de catre unul dintre barbatii banuiti, in zona Piata Unirii din sectorul 4, care ar fi chemat inca doi barbati, impreuna fortand victimele sa urce intr-un autoturism, ulterior fiind transportate la un imobil situat tot in sectorul 4.

Ajunse la imobilul in cauza, victimele ar fi fost lipsite de libertate pana in jurul orei 24.00, timp in care ar fi fost supuse mai multor agresiuni, totodata fiind deposedate de cheile apartamentului in care locuiau si obligate sa divulge adresa de domiciliu.

In timp ce erau in continuare lipsite de libertate, unul dintre barbatii banuiti a mers la adresa indicata de partile vatamate si a sustras mai multe bunuri electronice și electrocasnice.

Citeste si: PREOT polonez, RAPIT de insurgentii prorusi de la DONETK

Prejudiciul, in valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost recuperat in totalitate si restituit partilor vatamate.

Poliția Capitalei continua cercetarile in acest caz sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie calificata, cu trei dintre cei in cauza in stare de arest preventiv.

Sursa foto: viitorulilfovean.ro