Tinerii care doresc sa studieze in alte tari, sprijiniti de STUDENTII romani din STRAINATATE

Liga STUDENTILOR Romani din STRAINATATE (LSRS) a anuntat miercuri lansarea celei de-a patra editii a Caravanei “Face2Facebook”.

Proiectul se va desfasura in perioada 23 aprilie si 1 mai exclusiv in mediul online, pe reteaua de socializare Facebook.

Caravana “Face2facebook” face parte din campania “GoStudy” si se adreseaza tinerilor interesati de studiul in STRAINATATE. Prin intermediul proiectului, acestia vor avea ocazia sa intre in contact direct, online cu STUDENTI romani de pe trei continente: Europa (Spania, Italia, Franta, Germania, Norvegia, Austria, Suedia, Danemarca, Elvetia si Belgia), SUA si Asia (Turcia si China).

Citeste si: Un roman, desemnat studentul anului in Europa

“In contextul unui interes din ce in ce mai mare al tinerilor pentru oportunitatile oferite de educatia in strainatate, Caravana Face2Facebook isi doreste sa-i sprijine facilitandu-le accesul la informatii cat mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiaza in diferite tari ale lumii. Dintre obiectivele principale ale campaniei fac parte informarea si orientarea personalizata a tinerilor pentru a avea acces la oportunitatile academice din afara tarii, ghidarea lor in procesul de indeplinire a formalitatilor de aplicare si admitere, dar si oferirea de consultanta dupa finalizarea acestui proces”, afirma reprezentantii LSRS.

Citeste si: Erasmus +, lansat la Bucuresti. 120 000 romani vor putea studia sau munci in strainatate

Proiectul se va desfasura incepand cu data de 23 aprilie pana pe 1 mai, in fiecare zi, pe platforma https://www.facebook.com/gostudylsrs, in intervalele orare 19.00-20.00 si 20.00-21.00. Moderatorii discutiilor vor fi insisi voluntarii LSRS cu experienta, STUDENTI sau absolventi ai unui ciclu de studii in universitati din STRAINATATE.