Tinerii din PSD Timisoara, flash-mob in Piata Victoriei. “Noi gandim la fel, mintim la fel…” VIDEO

Cateva sute de tineri social-democrati din Timisoara au organiza,  joi, un flash-mob in Piata Victoriei, simbolul Revolutiei din 1989. Imbracati cu veste rosii inscriptionate cu un mesaj de sustinere pentru Victor Ponta, cei aproximativ 400 de tineri, conform aprecierilor facute de liderul TSD Timis, Alfred Simonis, au dansat pe melodia „Noi simtim la fel”, folosita de liderul PSD la lansarea candidaturii pentru alegerile prezidentiale.

Flash-mob-ul a inceput putin dupa ora 16, in Piata Victoriei din Timisoara. Organizatorii actiunii, printre care si consilierul local Lucian Taropa, proaspat trecut de la PPDD la PSD, nu au primit autorizatie pentru manifestare, iar in momentul in care au fost luati la intrebari de politisti, acestia au afirmat ca se pregateste „o actiune cultural-artistica, in cadrul careia cativa tineri vor dansa”.

Coordonati de presedintele TSD Timis, Alfred Simonis, acestia au dansat timp de cateva minute pe melodia „Noi simtim la fel”, folosita la lansarea in cursa prezidentiala a lui Victor Ponta.
Dupa scurtul eveniment, Alfred Simonis a explicat mesajul pe care social-democratii au vrut sa il transmita. Video poate fi urmarit aici.

Citeste si: BROKERUL CRISTIAN SIMA: IL VOI VOTA PE IOHANNIS, DOAR UN NEAMT POATE AVEA COLOANA VERTEBRALA. E SINGURUL PRIMAR CARE NU NEGOCIAZA

„Le multumesc colegilor mei pentru faptul ca am reusit sa organizam acest eveniment extrem de reusit, spun eu, intr-un timp foarte scurt. Mesajul acestui eveniment, acestui flashmob organizat de ieri pe astazi este unul foarte simplu, si anume ca in Timisoara putem sa ne comportam civilizat, putem dansa, putem canta, putem sa alegem pe cine dorim noi, dar nu cred ca e nevoie sa ne injuram, sa ne jignim, sa ne impingem unul pe celalalt, sa imbinam… sa inmanam… sa indrumam oamenii la ura, la dezbinare. Cred ca e foarte important ca indiferent de rezultatul acestor alegeri vom ramane cu totii aici, in Timisoara, toti cei aici de fata si trebuie sa ne comportam civilizat. si tineretul social-democrat Timis, impreuna cu alti colegi, am organizat acest eveniment tocmai pentru a arata ca in Timisoara exista si tineri care il sustin pe Victor Ponta si se comporta civilizat”, a spus Simonis, citat de presa locala.

Citeste si: PROTESTE in toata tara, in aceasta seara. Mii de oameni vor participa la un nou miting pentru un vot democratic. VIDEO

Flashmob-ul nu a fost autorizat de Primaria Timisoara, insa autoritatile nu au amendat organizatorii.

Cei de la Distractis au realizat o parodie electorala la melodia folosita de Victor Ponta la lansarea sa prezidentiala, pe care o puteti urmari mai jos.