Tipuri de femei de care orice barbat s-ar indragosti

Cand vine vorba despre partenera ideala, barbatii au cateva criterii pe care aceasta trebuie sa le implineasca. Femeia perfecta, de care orice barbat s-ar indragosti, trebuie sa aiba anumite calitati. Iata mai jos cateva dintre acestea: 

 1. Mama perfecta

 Atunci cand isi aleg partenerele, barbatii sunt atenti, instinctiv, si la calitatile de viitoare mame ale acestora. Rabdarea, calmul si iubirea neconditionata sunt cateva dintre calitatile care conteaza foarte mult pentru un barbat. 

CITESTE SI:„Pune sanii aici” sau „plesneste-ma, tati!” Tatuaje de rasul lumii, facute din dragoste

 2. Senzuala

 Barbatii isi doresc, asa cum spune si o vorba din batrani, o femeie gospodina, dar si amanta perfecta in dormitor. Astfel, pe langa calm, rabdare si alte valori emotionale, o femeie ideala trebuie sa emane senzualitate prin toti porii. Ea trebuie sa stie cum sa il satisfaca in pat si sa ii ofere partide de amor de neuitat.

3. Inteligenta

 Barbatii romani sunt atrasi de femeile inteligente, cu un aspect fizic placut si care debordeaza de incredere in propria persoana, potrivit studiului. Unul din cinci barbati considera ca cea mai importanta caracteristica a unei femei trebuie sa fie inteligenta. Aspectul fizic placut este o alta insusire preferata de barbati. Feminitatea este reprezentata in mintea barbatilor prin afilierea cu frumusetea, noteaza ele.ro. Rezultatele provin dintr-un studiu privind preferintele barbatilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani din Romania in ceea ce priveste femeile, realizat de compania de cercetare de piata Cult Market Research.

CITESTE SI: Ce vor barbatii in pat, in functie de varsta

 4. Sustinatoare

 Barbatii care vor langa ei o femeie de cariera dar, daca se poate, din aceeasi bransa cu ei. Sunt cei care cauta un partener de afaceri, o persoana care sa-i inteleaga din punct de vedere profesional, cu care sa poata face echipa pentru a pune la punct o afacere sau un proiect.

Sursa: sanatate.bzi.ro