Tipuri de sarut care iti arata ca te iubeste

Uneori, femeile devin confuze si nesigure pe ele. Oare tipul cu care ma vad ma iubeste, sau doar vrea sa impartim cateva momente intime? Oare tine la mine cu adevarat, sau o sa ma insele la prima greutate intampinata? Poti sa-ti dai seama cat de mult tine la tine inclusiv dupa felul in care te saruta. Vezi cateva tipuri de sarut care iti arata ca te iubeste.

Sarut cu ochii inchisi

Primul indiciu ca un barbat te iubeste si nu esti doar o alta femeie dintr-o lista lunga este ca isi inchide ochii cand te saruta. Felul in care abordeaza sarutul cu ochii inchisi conteaza, de asemenea, destul de mult. Daca inchide ochii aproape teatral, se apropie de tine foarte incet si respira de multe ori inainte sa te atinga efectiv, este emotionat si tine la tine mai mult decat vrea sa arate.

CITESTE SI: Cum ajunge el sa creada ca nu stii sa faci sex

Sarut timid

Daca un tip tine la tine si este timid de fel, stilul lui de sarut poate fi de doua feluri: surprinzator si la fel de timid. Cel surprinzator este ca o revelatie: tipul cel timid saruta pasional, apasat si cu multa limba. Daca te asteptai la un pupic ca o boare, primesti un adevarat uragan si te simti ametita cand termina cu tine. Sarutul timid este ca o boare, usor, tremurat si fara sa implice limba. Practic, tipul te iubeste atat de mult, incat ii este frica sa nu te sparga cand te saruta, asa ca te atinge cat mai putin si cu grija.

Sarut fara aer

Sarut pasional, in care ai impresia ca nu mai respiri si ca nici nu mai este nevoie de aer. Daca tipul cel nou te saruta de parca vrea sa te soarba toata si te lasa fara suflu desi nu trage, efectiv, aer din plamanii tai, sigur tine la tine.

Sarutul de nedezlipit

Acest tip de sarut este cel tandru, destul de normal, dar care staruie exagerat la final. Cu alte cuvinte, daca un barbat te saruta relativ obisnuit, dar la final taraganeaza dezlipirea buzelor, sufla greu si chiar te prinde usor cu dintii, fara sa ai parte de o muscatura propriu zisa, este indragostit lulea.

CITESTE SI: Ce face o femeie cand isi doreste sa faca sex cu tine. E incredibil cum procedeaza

Sarutul jucaus

Daca te saruta des si rapid, pe nas, pe frunte si pe ochi impreuna, daca te pupaceste, mai mult decat te saruta, poate fi vorba de un tip imatur, sau pur si simplu teribil de confortabil in preajma ta. Nu trebuie sa crezi ca este neaparat neserios daca te saruta ca un adolescent, poate ca ii esti atat de draga, incat se prosteste ca un copil.

 Sursa:unica