TIRIAC, atac la Guvernul CIOLOS: Doar in statele cu DICTATURA exista un guvern fara OAMENI POLITICI

ION TIRIAC critica guvernul lui DACIAN CIOLOS, informeaza B1 TV. Doar in statele cu dictatura exista un guvern fara oameni politici, spune omul de afaceri intr-un interviu.

 TIRIAC aduce in discutie si uimirea de care dau dovada diferiti oameni de afaceri straini in legatura cu demisia Guvernului Ponta dupa protestele catorva zeci de mii de oameni, mai ales ca, subliniaza fostul tenismen, nicio tara europeana nu a avut, in ultimii trei ani, cresterea economica a Romaniei.

“Au pus un guvern despre care toata lumea spune ca e un guvern de tehnocrati. Eu sunt foarte inteligent, dar de data asta imi dau seama ca sunt prost. Nu inteleg cum un guvern care e facut numai din tehnocrati, fara sustinere politica, poate sa faca un sfert de lege care in Parlament trebuie sa treaca. Nu exista tara in lumea asta, in afara tarilor cu dictatori, sa aiba asa ceva!”, a spus Tiriac.

CITESTE SI: ION TIRIAC ramane pe primul loc in clasamentul CELOR MAI BOGATI ROMANI

Acesta a vorbit despre majorarea salariile bugetarilor si despre rasturnarea Guvernului Ponta. Omul de afaceri spune ca este foarte des intrebat cum a fost posibil asa ceva, avand in vedere ca in strada au iesit doar 30.000 de oameni.

“Salarii mai mari? Atentie, nu suntem atat de rai. In ultimii trei ani, in toata Europa, n-a avut nimeni cresterea noastra economica. Oamenii din strainatate nu ințeleg cum 30.000 de oameni au putut sa dea jos Guvernul. Nu poti sa faci miting fara autorizatie. Ma intreaba oamenii ‘TIRIAC, ce se intampla la voi in tara?'”, a mai afirmat fostul tenismen.

Sursa foto: economica