Titi Tudor, fostul antrenor al lui Doroftei, a facut infarct la europenele de box de la Moscova

Titi Tudor, fostul antrenorul al lui Leonard Doroftei, a facut infarct, aseara, la sfarsitul unui meci din cadrul Campionatelor Europene de Box care se desfasoara la Moscova.

Din primele informatii, lui Titi Tudor i s-a facut la sfarsitul meciului de box si a fost dus imediat la spital, unde medicii au constatat ca a facut infarct. Deocamdata nu s-a pus problema operatiei, dar starea lui este grava, Titi Tudor fiind netransportabil.

Campionatele Europene de Box se desfasoara zilele acestea la Moscova (Rusia), Titi Tudor facand parte din delegatia Romaniei de box.

Doroftei spune ca a discutat cu cel care l-a descoperit si la antrenat chiar cand acesta se afla la spital.

“S-a simtit rau dupa un meci, probabil oboseala si stresul si-au spus cuvantul. Aseara am luat legatura cu maestrul Titi, se simtea bine, ce decid doctorii vom vedea. Incercam sa vedem cum reusim sa fim alaturi de el. Am vorbit cu el cand era la spital, seara tarziu. Se simtea mai bine si speram sa-si revina si sa vina acasa. Nu avea probleme cu inima, stiu ca punea foarte mult suflet pentru box”, a spus Doroftei, contactat de Leonard Doroftei.