TITO VILANOVA A MURIT ! SCRISOAREA DE ADIO A FOSTULUI ANTRENOR

TITO VILANOVA a murit la doar 45 de ani, rapus de boala. Fostul antrenor al celor de la FC BARCELONA a scris o scrisoare deschisa, destinata celor care l-au sustinut in momentele grele.

TITO VILANOVA a fost obligat de boala sa renunte la cel mai frumos vis al sau: acela de a fi antrenorul Barcelonei. Impresionat de mostrele de afectiune primite din partea fanilor echipei, dar si a lumii fotbalului, in general, antrenorul a dedicat o scrisoare deschisa tuturor, scrie gsp.ro. Tito adus titlul in sezonul 2012-2013 la Barcelona, devenind al 7-lea antrenor care castiga campionatul in sezonul de debut pe banca formatiei catalane. A mai participat la alte 14 trofee ca secund al lui Pep Guardiola.

Citeste si:  TITO VILANOVA, fostul antrenor al celor de la FC BARCELONA, A MURIT !

Pe 19 iulie 2013, TITO VILANOVA a decis sa paraseasca banca tehnica a Barcelonei, deoarece cancerul i-a recidivat si trebuia sa lupte cu boala nemiloasa. Vineri, 25 aprilie 2014, famila a anuntat ca TITO VILANOVA A MURIT.

Scrisoarea lui Tito:

”Dupa cinci ani minunati alaturi de o echipa care a transformat in realitate toate visele pe care le poate avea un antrenor, a venit momentul sa infrunt o schimbare a vietii mele profesionale pentru a-mi centra toate forţele pe procesul de recuperare al bolii diagnosticate acum un an si jumatate. Voi continua aproape de club si imi voi continua munca la clubul pe care il iubesc atat de mult, dar in alte arii ale activitatii sportive.

Nu a fost usor sa ma despart de acest grup de persoane atat de speciale, jucatorii, colegii din staff si prietenii alaturi de care am trait atatea momente de neuitat. Le raman etern recunoscator pentru tot ce mi-au oferit.

Voua, tuturor, fani ai Barcelonei, vreau sa va multumesc din toata inima pentru mostrele de iubire aratate, pentru sprijinul vostru, mesajele au ajuns la mine de-a lungul acestei perioade. Vreau sa va spun ca sunt linistit, puternic si ca infrunt aceasta noua etapa  a bolii mele. Sunt foarte increzator ca totul va fi bine.