TITO VILANOVA, fostul antrenor al celor de la FC BARCELONA, A MURIT !

TITO VILANOVA, fostul antrenor al celor de la FC BARCELONA, a murit vineri la varsta de 45 de ani.

TITO VILANOVA , tehnicianul care a pregatit FC BARCELONA in sezonul trecut si care a adus ultimul titlu de campioana in vitrina gruparii catalane A MURIT.

TITO VILANOVA  a fost internat de urgenta intr-un spital din oras in cursul zilei de joi, fiind supus unei interventii chirurgicale din cauza unei afectiuni gastrice, insa a pierdut lupta cu teribila maladie care l-a chinuit in ultimii doi ani.

Citeste si: BARCELONA – REAL, cel mai emotionant moment al meciului! Tito a plans pe Camp Nou! VIDEO

“FC BARCELONA anunta cu profund regret CA FRANCESC ‘TITO’ VILANOVA I BAYO ne-a parasit astazi, la varsta de 45 de ani. Fostul antrenor al echipei a pierdut batalia cu boala impotriva careia a luptat inca din 2011. Clubul nostru transmite cele mai sincere condoleante familiei”, se arata intr-un comunicat oficial al gruparii catalane.

 Citeste si: EUSEBIO a murit. “Perla din Mozabique” avea 71 de ani FOTO + VIDEO 

FRANCESC “TITO” VILANOVA a fost un produs al Academiei de fotbal a Barcelonei, insa nu a apucat sa evolueze in prima echipa, el jucand doar pentru formatia secunda. A trecut apoi pe la mai multe grupari spaniole, cele mai cunoscute fiind Mallorca, Celta si Elche. In 2001 si-a incheiat cariera de fotbalist iar dupa doi ani o incepea pe cea de antrenor.