TITULARIZARE 2013. Concurs de ocupare a posturilor didactice

TITULARIZARE 2013: Inspectoratele scolare judetene din intreaga tara organizeaza marti, 30 iulie 2013, examenul de titularizare pentru posturile vacante din invatamantul preuniversitar.

TITULARIZARE 2013: Candidatii pentru aceste posturi trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte generale, valabile pentru toate cele 97 de centre in care vor avea loc probele scrise.

Examenul va incepe la ora 10:00, accesul candidatilor in sali facandu-se intre orele 08:00 si 09:00.

TITULARIZARE 2013: Din momentul in care vor fi deschise plicurile cu subiecte, pretendentii la un loc de titular in invatamant vor avea la dispozitie 4 ore pentru a redacta lucrarile.

Pentru redactarea lucrarilor scrise, candidatii vor fi obligati sa utilizeze doar stilou cu cerneala sau pix de culoarea albastra, insa desenele si graficele pot fi facute cu creioane negre.

TITULARIZARE 2013: Cei care vor sustine examenul de titularizare pentru disciplinele limba latina si limba greaca veche vor putea avea acces la dictionare.

Fiecare sala de concurs va avea 2-3 supraveghetori, acestia avand rolul de a verifica identitatea candidatilor. De asemenea, in toate salile vor fi instalate camere video cu rol tot de supraveghere.

TITULARIZARE 2013: Procedura specifica de desfasurare a probei scrise si de sigilare si securizare a lucrarilor scrise se stabileste de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si se comunica inspectoratelor scolare.

TITULARIZARE 2013: Dupa sigilarea lucrarilor scrise se aplica stampila circulara cu diametrul de 35 mm „Concurs de ocupare a posturilor didactice” si semnatura presedintelui comisiei. Pentru stampila se utilizeaza tusul albastru.

Sursa foto: realitatea.net