Titularizare 2013. Subiectele probelor de titularizare

Marti, 30 iunie 2013, au avut loc in 97 de centre din intreaga tara, examenul detitularizare pentru posturile didactice disponibile.

La ora 10:00, candidatii si-au aflat subiectele care urmau sa fie rezolvate in vederea trecerii pragului obligatoriu al notei 5.

Nu toti concurentii au facut fata exigentelor acestui test extrem de important.
TITULARIZARE 2013. Patru candidati la examenul de titularizare au fost eliminati din examen pentru tentativa de frauda, dupa ce au fost prinsi cu telefoanele mobile asupra lor.
Potrivit oficialilor scolari, cei patru au sustinut examenul in centrul de la Colegiul Tehnic “Valeriu D. Cotea”, la disciplina geografie, informatica, educatie – fizica si invatatori, scrie ziaruldevrancea.ro.

Examenul de titularizare s-a finalizat la ora 14.00, insa multi candidati au iesit mai devreme din sali sau au renuntat sa mai sustina testul dupa ce au vazut subiectele. Cei patru eliminati pierd examenul, dar au dreptul sa participe la titularizarea de anul viitor.
Cei care au iesit din sali mai devreme ne-au declarat ca subiectele i-au avantajat pe cei cu experienta, pentru ca au fost subiecte de creatie, care faceau apel la cunostintele de didactica si metodica.

Sursa foto:opiniatimisoarei.ro