TITUS CORLATEAN, la iesirea de la DNA: Am dat o declaratie detaliata, conform procedurilor. UPDATE

Fostul ministru de externe, senatorul TITUS CORLATEAN, a ajuns la DNA. Acesta este audiat, in calitate de MARTOR, pentru DOSARUL 

UPDATE 20:01: La iesirea de la sediul DNA, TITUS CORLATEAN nu a dat amanunte, precizand doar ca a oferit informatiile ce i-au fost cerute de catre procurorul de caz si ca nu se va referi deloc la acest dosar pana la solutia procurorilor.

”Am facut o declaratie detaliata conform procedurilor. Au intrebat ce era datoria procurorilor sa intrebe si eu am dat toate detaliile necesare. Pana acum nu am comentat nimic, respectand procedurile, si voi face la fel si pe viitor pana la solutia procurorilor. Cum am respectat regula pana acum, asa o voi respecta si de acum incolo”, a sustinut fostul ministru de Externe, la iesirea de la DNA.

UPDATE 17.20 Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni ca nu crede ca TITUS CORLATEAN A GRESIT CU CEVA atunci cand a fost ministru de Externe si ca spera sa nu fie nicio problema legata de citarea acestuia la DNA in DOSARUL ”DIASPORA”.

“Acum aflu (n.r. — despre faptul ca Titus Corlatean a fost chemat la DNA). Sper sa nu fie nicio problema, nu cred ca Titus Corlatean a gresit cu ceva atunci cand a fost ministru”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului. Liviu Dragnea a aratat ca nu se asteapta sa fie si el chemat in acest dosar pentru ca nu exista motive. 

“Nu ma astept sa fiu chemat eu, nu as avea de ce. Sunt chemat pentru referendum, asta am inteles, dar pentru asta nu cred”, a mentionat Dragnea. 

 

STIRE INITIALA

Senatorul Titus Corlatean s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori pentru a fi audiat intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie. El a sustinut ca este citat in calitate de martor.

In acest caz, deschis anul trecut, se verifica de ce mai multi cetateni romani din Diaspora NU AU AVUT ACCES LA VOT. 

CITESTE SI: PARCHETUL GENERAL A INCEPUT URMARIREA PENALA IN CAZUL VOTULUI DIN DIASPORA

”Am venit, discut cu procurorii si vedem”, a afirmat, la intrare, fostul ministru de Externe, sustinand ca este citat in calitate de martor.

Intrebat daca este vorba despre dosarul ”Diaspora”, el a spus: ”Da”.

Sursa foto: rfi