TITUS CORLATEAN: Nominalizarea CORINEI CRETU pentru Politici Regionale denota INCREDERE in Romania

Ministrul Afacerilor Externe, TITUS CORLATEAN, saluta nominalizarea europarlamentarului CORINA CRETU in calitate de comisar european pentru Politici Regionale si apreciaza ca desemnarea acesteia pe portofoliul mentionat demonstreaza ca exista INCREDERE in Romania ca stat membru al Uniunii Europene.

“Desemnarea CORINEI CRETU de catre presedintele Juncker in calitate de comisar european pentru politici regionale denota, fara putinta de tagada, apreciere si INCREDERE in Romania ca stat membru al Uniunii Europene. Atribuirea reprezentantului tarii noastre a acestui portofoliu, important atat ca si continut cat si ca resurse alocate, constituie o recunoastere a profilului si contributiei Romaniei in ceea ce priveste politicile europene, promovarea valorilor comune, precum solidaritate, coeziune si a avansarii constructiei europene in ansamblu”, a declarat Corlatean.

Citeste si: LASZLO BORBELY: Portofoliul obtinut de CORINA CRETU este rezultatul unei LIPSE DE DIALOG in politica interna

El a adaugat ca numirea CORINEI CRETU pe acest portofoliu inseamna si o recunoastere a activitatii politice “substantiale” desfasurata de aceasta in Parlamentul European si in conducerea sa.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Nominalizarea CORINEI CRETU este un rezultat FOARTE BUN pentru Romania

Seful diplomatiei romane ii adreseaza CORINEI CRETU sincere felicitari pentru nominalizare si ii doreste mult succes in procesul finalizarii procedurilor la nivelul Parlamentului European in vederea preluarii mandatului de comisar pentru politici regionale.