TITUS CORLATEAN, pasuit din nou de colegii de la SENAT

Senatorii au amanat sedinta biroului permanent in care urma sa se discute calendarul solicitarii DNA privind incuviintarea urmaririi penale a social-democratului TITUS CORLATEAN, fost ministru de Externe, informeaza Ziare.

“Am insistat din urma cu doua saptamani pentru obtinerea sedintei de birou permanent”, a spus presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, luni, la scurt timp dupa ora 11:00, la care ar fi trebuit sa aiba loc sedinta. Anterior, Tariceanu spusese ca TITUS CORLATEAN nu a savarsit o fapta de ABUZ in SERVICIU propriu-zis.

CITESTE SI: CAZUL TITUS CORLATEAN, AMANAT DIN LIPSA DE CVORUM IN BIROUL PERMANENT AL SENATULUI. UPDATE

La mai bine de un an si jumatate de la alegerile prezidentiale, atunci cand romanii din strainatate nu au putut sa voteze, procurorii DNA fac progrese cu dosarul pe care-l au in lucru. Daca pana acum erau vizate doar faptele, procurorii vor sa-l puna sub urmarire penala pe TITUS CORLATEAN, ministru de Externe in timpul primului tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

In acest sens, procurorii DNA au cerut Senatului sa incuviinteze urmarirea penala a senatorului TITUS CORLATEAN. Potrivit unui comunicat DNA, TITUS CORLATEAN este acuzat de ABUZ in SERVICIU, cu obtinere de foloase necuvenite pentru altul si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, potrivit unui comunicat DNA. De asemenea, si marti s-a amanat de catre conducerea Senatului discutarea solicitarii DNA.

Sursa foto: realitatea