Titus Munteanu va fi inmormantat, sambata, la cimitirul Bellu din Capitala

Titus Munteanu, decedat miercuri, la vârsta de 72 de ani, va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu din Bucuresti, a declarat pentru Mediafax regizorul Radu Munteanu, fiul realizatorului de televiziune. Ora la care va fi inmormantat realizatorul de televiziune Titus Munteanu nu a fost inca stabilita.

Trupul neinsufletit al realizatorului de televiziune Titus Munteanu a fost depus, joi la pranz, la Biserica Sfantul Elefterie Vechi din Bucuresti, a mai spus cineastul. Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit, miercuri, la varsta de 72 de ani, au declarat pentru sursa citata reprezentanti ai televiziunii publice.

Munteanu era internat de doua saptamani la sectia de terapie intensiva a Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Capitala, unde a incetat din viata, miercuri, in jurul orei 13.00, din cauza unei boli respiratorii complexe, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii unitatii sanitare.

Titus Munteanu s-a nascut pe 3 octombrie 1941 si a fost unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania.

Sursa foto: tvr.ro