TNL si CSL Sector 6 au oferit copiilor de la FUNDATIA DOWN BUCURESTI o vizita la PARLAMENT. GALERIE FOTO

In contextul Zilei Internationale a Sindromului Down, Tineretul National Liberal Sector 6 si Cluburile Studentesti Liberale Sector 6 au oferit copiilor de la Asociata Down Bucuresti un tur al Palatului Parlamentului. 

Vizita, care a avut loc joi, 19 martie 2015, a fost un prilej de bucurie pentru copii, dar si pentru parintii lor, care i-au insotit. Prezent la aceasta actiune, Deputatul Razvan Mironescu a fost gazda tinerilor, dar si ghidul lor personal“, se arata intr-un comunicat remis presei. 

Conform sursei citate, copiii de la Fundatia Down Bucuresti au efectuat un tur al Palatului Parlamentului, au primit informatii referitoare la arhitectura si istoria locului, apoi au luat pranzul impreuna cu Deputatul Razvan Mironescu si tinerii liberali. 

CITESTE SI: TNL SECTOR6 A COMEMORAT 25 DE ANI DE LA REVOLUTIA DIN 1989. GALERIE FOTO

Scopul actiunii a fost de a trage un semnal asupra faptului ca tinerii care sufera de Sindromul Down trebuie sa beneficieze de sprijin pentru integrare in campul muncii, educatie si o viata sociala activa”, se mentioneaza in comunicat. 

Dorim sa ii sprijinim pe acesti tineri prin a raspandi faptul ca si cei cu Sindromul Down trebuie integrati in societate, iar domnul deputat Razvan Mironescu ne-a aratat inca o data ca ne sprijina si ne ofera ajutorul lui in astfel de initiative”, spune copresedintele Tineretului National Liberal Sector 6, Ovidiu Maxim.

CITESTE SI: SPECTACOL CARITABIL PENTRU AJUTORAREA PERSOANELOR NEVOIASE, ORGANIZAT DE TNL SECTOR 6. GALERIE FOTO

In noiembrie 2011, Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a adoptat rezolutia ce stabileste data de 21 martie – Ziua Internationala a Sindromului Down.