Toamna sahistilor aduce copiii si varstnicii in fata tablelor cu 64 de patrate

Sambata, 19 octombrie 2013, incepand cu orele 10.00, Primaria Sectorului 6 organizeaza in incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, competitia ”Toamna sahistilor in Sectorul 6”.

Conceputa ca o punte de dialog intre generatii, competitia aduce in fata tablelor cu 64 de patrate persoane in varsta, beneficiare ale serviciilor oferite de Clubul Seniorilor Sector 6, copii inscrisi la cursurile de abilitare din cadrul Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu-Grant”, dar si persoane cu dizabilitati, beneficiare ale serviciilor sociale oferite in cadrul comunitatii.

Cu un numar de 500 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spatiu de relaxare si agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, destinat stimularii comunicarii la orice varsta si readucerii persoanelor de varsta a treia in viata sociala activa.

La randul sau, Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala „Conacul Golescu Grant” constituie un spatiu destinat copiilor si adolescentilor din Sectorul 6, un loc in care acestia isi pot pune in practica abilitatile si aptitudinile, pasiunile si talentele artistice, culturale, sportive ori tehnico-stiintifice, in cadrul unor si activitati si cursuri oferite in mod gratuit.

sursa foto: realitatea.net