Toate bonusurile de cazinou au termeni și condiții dificile?

Aproape toate promoțiile de cazinou vin cu cerințe de pariere pe care trebuie să le îndeplinim înainte de a retrage eventualele câștiguri. Fiecare operator își dorește ca jucătorii să rămână alături de ei cât mai mult posibil, așadar, le oferă acestora bonusuri avantajoase, la pachet cu un set de termeni și condiții.

Cerințele de pariere sunt un fel de protecție pentru cazinou, că jucătorul nu va renunța la platformă imediat după primirea bonusului de bun venit. Această cerință este comună și se aplică nu numai cazinourilor online din România. Află din acest articol dacă toate bonusurile de cazinou au termeni și condiții dificile, dar și ce trebuie să faci pentru a le îndeplini cât mai rapid.

Limita de câștig

Nu toate cazinourile au cerințe dificile, dar, unii jucători uită să verifice acest lucru. Când alegi cel mai bun bonus la cazinouri online, există câțiva factori importanți de luat în considerare. În primul rând, verifică limita de câștig. Cei mai mulți operatori menționează în secțiunea de Termeni suma maximă ce poate fi retrasă prin intermediul bonusului.

Acestea fiind spuse, dacă încerci să retragi o suma mai mare decât cea maximă, diferența va fi anulată.

Restricții privind jocurile eligibile

Un punct important de luat în considerare atunci când vine vorba de cerințele bonusurilor de cazinou este cel care indică jocurile eligibile. În general, bonusurile sunt disponibile pentru anumite jocuri din ofertă sau pentru anumiți provideri. Așadar, ar trebui să alegi un bonus și în funcție de jocurile tale favorite.

Acest lucru se întâmplă adesea atunci când sunt oferite bonusuri ce constau în rotiri gratuite. Numărul de rotiri gratuite va fi eligibile la un anumit slot sau la un anumit tip de jocuri. De asemenea, condițiile de rulaj indicate pot fi luate în considerare doar dacă sunt jucate la același joc sau doar la sloturi.

Miza minimă

Unele cazinouri pot impune o miză minimă, astfel încât, de multe ori pariul trebuie să respecte o anumită sumă. Cu aceasta, cazinoul se gândește împotriva jucătorilor care ar face brusc un pariu ridicat pentru a câștiga o sumă ridicată. Așadar, reține că un bonus expiră adesea dacă jucătorul plasează un pariu prea mare.

Acest lucru este valabil și în cazul cerințelor de rulaj. Chiar și atunci, există anumite condiții care menționează că mizele foarte ridicate nu vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Valabilitate

Banii bonus trebuie adesea folosiți într-un număr de x zile sau săptămâni, altfel vor expira. Valabilitatea poate diferi în funcție de tipul de bonus, de exemplu valabilitatea poate fi diferită cu bonusul de depunere decât cu rotiri gratuite, în ciuda faptului că acestea sunt adesea oferite împreună cu un pachet de bun venit.

Dacă un bonus nu are timp de joc valabil, acest lucru este menționat în termeni și condiții. În acest caz, jucătorii pot miza banii de joc la îndemâna lor. Însă, de cele mai multe ori bonusurile vor expira în termen de 7 zile.

Concluzie

Cerința de pariere poate varia de la 1x la până la 60x, în funcție de cazinou. De aceea este foarte important să citești cu atenție termenii și condițiile înainte de a profita de promoție. Pe lângă cerința de pariere, vei găsi și condiții privind valoarea maximă a pariului și multe alte informații valoroase.

De asemenea, este menționat dacă condiția se aplică doar bonusului sau și depunerii, cât timp ai pentru a juca bonusul și care este ponderea jocurilor în îndeplinirea cerințelor. Aceste cunoștințe îți vor permite cu siguranță să alegi cel mai bun cazinou online și să eviți problemele atunci când încerci să îți retragi câștigurile.