TOBA: Toata situatia privind implicarea CONDUCERII ISU BUCURESTI trebuie inaintata la DNA

MINISTRUL DE INTERNE PETRE TOBA a declarat, miercuri, ca i-a cerut SECRETARULUI DE STAT RAED ARAFAT ca toata situatia referitoare la IMPLICAREA CONDUCERII ISU BUCURESTI in cazul INCENDIULUI DE LA CLUBUL COLECTIV sa fie inaintata de urgenta DNA pentru a fi valorificata la DOSARUL PENAL AL CAUZEI.

“Domnul prim ministru va informez ca intr-adevar aseara domnul secretar de stat Raed Arafat a luat la cunostinta faptul ca, inca de la sfarsitul lunii septembrie, o societate comerciala care organiza manifestari in clubul respectiv a informat Inspectoratul general pentru situatii de urgenta si conducerea ISU Bucuresti. In momentul in care am avut aceasta informatie, i-am cerut domnului secretar de stat ca toata situatia de fapt sa fie inaintata de urgenta la Directia Anticoruptie pentru a fi valorificata la dosarul penal al cauzei si intreaga conducere de la ISU Bucuresti Ilfov a fost pusa la dispozitie pana la definitivarea situatiei, urmand ca in cursul zilei de astazi sa imputernicim pe altcineva sa asigure continuitatea comenzii la structura respectiva”, a precizat Toba, la inceputul sedintei de Guvern.

CITESTE SI: CONDUCEREA ISU BUCURESTI, SUSPENDATA DIN FUNCTIE / ISU STIA DE EVENIMENTUL DE LA COLECTIV CU O LUNA INAINTE! UPDATE

El a spus ca a decis si o evaluare a sistemului pentru a verifica masurile care trebuie luate la ISU Bucuresti-Ilfov, inclusiv transparenta in privinta sponsorizarilor.

“Va informez ca, totodata, am dat drumul la o evaluare de sistem pentru a verifica masurile pe care trebuie sa le luam acolo, inclusiv cu transparenta. Primul pas a fost, v-am informat, cu tot ce a fost transparenta a tot ce inseamna sponsorizari”, a adaugat Toba.

Sursa foto: evz