TOBOSARUL formatiei SCORPIONS a fost CONDAMNAT la INCHISOARE

JAMES KOTTAK, tobosarul trupei rock SCORPIONS, a fost CONDAMNAT la o luna de INCHISOARE in Dubai, dupa ce a insultat islamul. KOTTAK, in varsta de 51 de ani, era in stare de EBRIETATE cand a facut si un gest JIGNITOR, intr-un aeroport din Dubai, informeaza BBC.

Membrii trupei germane SCORPIONS se aflau in aeroportul din DUBAI, in data de 3 aprilie, urmand sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Bahrain.

Citeste si: Trupa Scorpions a facut show pe Cluj Arena – Video

JAMES KOTTAK a fost ARESTAT din aeroport, dupa ce i-a deranjat pe cei prezenti, fiind auzit injurand si strigand “MUSULMANI NEEDUCATI”. Ulterior, a facut si gestul JIGNITOR la adresa acestora. Martorii prezenti in incinta aeroportului au declarat ca artistul a strigat ca nu vrea sa calatoreasca cu pakistanezi si afgani.

Citeste si: Un clujean aflat in avion cu cei de la Scorpions: Am fost la un pas de catastrofa! 

JAMES KOTTAK a negat acuzatiile, spunand ca NU a adresat INJURII musulmanilor si islamului: “Nu as face asa ceva nici macar daca as fi beat”. A admis insa ca a consumat alcool si a fost amendat cu 550 de dolari. KOTTAK se afla in custodia politiei locale din momentul ARESTARII. Trupa SCORPIONS s-a infiintat in anul 1965, iar JAMES KOTTAK s-a alaturat acesteia in anul 1996.

Sursa foto:  ladosis.cl