Tom Cruise se insoara cu sosia fostei neveste? Vezi FOTO

Nu trebuie sa fii vedeta pentru a-l cuceri pe unul dintre cei mai ravniti barbati! E suficient sa ii tii umbrela si sa ai grija de el la filmari si… gata. Se indragosteste de tine. Asta a patit Tom Cruise, la 53 de ani.

Actorul care are o avere de 470 de milioane de dolari isi vinde casa in care a locuit cu frumoasa Katie Holmes (36 de ani) la insistentele noii sale iubite. Este vorba de nimeni alta decat asistenta lui personala, britanica Emily Thompson, care are 22 de ani. Cei doi s-au cunoscut in Londra la filmarile pentru „Misiune Imposibila”. Conform „Daily Mail”, cei doi au fost de nenumarate ori la petreceri impreuna si au tinut secreta relatia lor cat au putut de mult.4

CITESTE SI: El este CEL MAI BINE PLATIT ACTOR DE LA HOLLYWOOD! Cati bani A CASTIGAT IN ACEST AN?

Potrivit apropiatilor, citati de Hollywood Reporter, „Emily a pus piciorul in prag si i-a cerut lui Tom sa se hotarasca in privinta relatiei lor, pentru ca nu vrea sa mai fie doar fata care ii tine umbrela si ii duce hartiile pe platou”. Emily i-a cerut lui Tom sa isi vanda casa din Los Angeles pe care o cumparase in 2007 impreuna cu Katie Holmes si sa rupa odata pentru totdeauna relatiile cu ea. „Emily vrea sa il rupa de trecut pe Tom si vrea ca singurul lucru in comun cu fosta lui sotie sa fie Suri. Tom vinde de altfel si ferma din Colorado, unde obisnuia sa se relaxeze cu Katie”, a mai adaugat sursa.

„Este indragostit pana peste cap de Emily, care seamana izbitor de tare cu Katie Holmes”. Parintii fetei au inmarmurit cand au auzit ca Emily va fi asistenta lui Tom si au avertizat-o sa nu se indragosteasca pentru ca o sa sufere. In timpul filmarilor la „Mena” din Georgia si din Columbia relatia dintre ei a devenit foarte serioasa.

Dupa aflarea vestii ca Tom are de gand sa se insoare, Katie Holmes a emis pretentii. Vrea ca pensia alimentara anuala pentru Suri (9 ani) sa fie majorata cu 400.000 de dolari. Ea are o avere de 25 de milioane de dolari. A fost casatorita cu Tom Cruise intre 2006 si 2012. S-au despartit din cauza „unor diferente ireconciliabile”.

Sursa: click