Tom Hardy este noul James Bond! El va prelua rolul agentului 007 de la Daniel Craig

Tom Hardy va prelua rolul lui James Bond de la compatriotul său Daniel Craig. Astfel, Hardy va deveni al zecelea actor care îl va interpreta pe celebrul agent 007, informează presa din Regatul Unit, care precizează că totul este deja stabilit.

Tom Hardy, în vârstă de 43 de ani, ar fi dat deja o probă pentru acest rol, în luna iunie a acestui an, și anunțul oficial ar urma să fie făcut la scurt timp după premiera ultimului film în care Daniel Craig îl interpretează pe James Bond.

Premiera peliculei ”No time to die” a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus și Tom Hardy a trebuit să păstreze secretul în tot acest timp. Însă actorul se gândea de mai mulți ani la acest rol. „Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeţi?”, declara Hardy într-un interviu din 2015.

Tom Hardy și-a făcut debutul în cinematografie în 2001 și de-a lungul carierei a câștigat numeroase premii. Este totodată și actor de teatru, a filmat și miniserii de televiziune, fiind apreciat pentru versatilitatea sa.

Sursa foto: billboard