Tom Jones va sustine un concert in Romania, pe 1 noiembrie

tom-jones

Tom Jones revine in Romania. Indragitul cantaret, in varsta de 73 de ani, va sustine un concert la Bucuresti, in data de 1 noiembrie, la Sala Palatului.

Tom Jones va interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale, printre care “Delilah”, “Mama told me not to come”, “What’s New Pussycat”, “It’s Not Unusual”, “Thunderball”, “She’s a lady”, “Burning Hell”, “Tower of Song” si “Hit or Miss”.

Sustinut de popularitatea sa ca interpret live si a activitatii ca artist pentru mai mult de patru decenii, el a atras – la varsta de 73 de ani, cele mai bune recenzii din cariera pentru cele mai recente doua albume Spirit In The Room si Praise & Blame.

Biletele se vor pune in vanzare miercuri si vor fi disponibile in reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Un bilet la concert, categoria III, costa 200 de lei, pentru categoria II si I, fanii vor scoate din buzunar 250 de lei si, respectiv, 290 de lei. Biletele VIP costa 490 de lei, iar cele VIP Exclusive 790 de lei.