Tombola SUPERBET cu bilete duble pentru EURO 2016, suspendata in conditii suspecte!

Pana la Euro 2016 au ramas aproximativ doua luni de asteptare si de speranta. Franta si Romania vor deschide turneu final pe 10 iunie, la Paris, iar comerciantii de la noi au simtit repede ca e loc de profit peste vara.

Pentru a creste peste noapte incasarile, tot mai multe firme au lansat concursuri avand ca si castiguri premii in excursii la turneul final, aici fiind incluse bilete de intrare la meci, transport, cazare.

Toate astea ignorandu-se un detaliu esential: UEFA interzice explicit comercializarea biletelor altfel decat de pe site-ul oficial. Singurele firme autorizate sa ofere bilete in regim promotional la Europene sunt partenerii oficiali ai forului continental.

Cu toate acestea, suporterii romani sunt acum bombardati. In unele cazuri, agentiile vand doar biletul la meci, pe care cer si de 20 de ori mai mult fata de pretul cerut pe site-ul oficial www.euro2016.com.

Au agentiile de turism sau alte firme dreptul sa folosim bilete in scopuri comerciale, de exemplu ca premiu pentru o competitie sau parte a unui pachet turistic? Raspuns este fara echivorc: doar sponsorii oficiali ai UEFA EURO 2016 pot sa foloseasca bilete in scopuri comerciale. De aceea, biletele nu pot fi folosite pentru niciun scop comercial, incluzand promotii, publicitate, premii in competitii sau parte a unui pachet turistic (de exemplu, combinatia de bilete de avion, cazare si bilete de meci).

Cu toate acestea, ce face Superbet, o casa de pariuri din Romania, autorizata de statul roman? Mizeaza pe naivitate si pe nestiinta si lanseaza urmatorul concurs. Si promite, nu unul, ci 10 bilete duble (adica 20)!

Citeste restul articolului AICI.

Sursa text: sport24h.ro