LOTERIA BONURILOR FISCALE: Ministrul DARIUS VALCOV a facut o serie de RECOMANDARI

Prima extragere a LOTERIEI BONURILOR FISCALE, programata pentru 13 aprilie, va lua in calcul bonuri emise in perioada 2 februarie – 28 martie 2015, dar tichetele trebuie pastrate in continuare, deoarece Loteria speciala de Craciun va include toate bonurile din acest an, a anuntat ministrul Finantelor, DARIUS VALCOV.

“Eu ii incurajez pe romani sa tina toate bonurile fiscale, pentru ca va veni si extragerea ocazionala din decembrie, de Craciun, si atunci se vor lua in calcul toate bonurile emise anul acesta, din 2 februarie pana in decembrie, cand va fi stabilita data extragerii”, a spus DARIUS VALCOV.

Citeste si: LOTERIA BONURILOR FISCALE: S-a anuntat data PRIMEI EXTRAGERI

LOTERIA BONURILOR FISCALE va fi organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de Sarbatori, si va consta in extragerea aleatorie de numere, respectiv un numar cuprins in intervalul dintre 1 si 999 inclusiv, reprezentand valoarea totala a bonului fiscal fara subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adaugata, si o data calendaristica reprezentand ziua emiterii bonului fiscal, aferenta lunii sau intervalului calendaristic.

Citeste si: LOTERIA BONURILOR FISCALE, RECLAMATA de micii comerciantii la AVOCATUL POPORULUI

Prima extragere, ocazionala, va fi organizata pe 13 aprilie, a doua zi de Paste, cu un fond de premiere de 1 milion lei. Valoarea premiilor individuale se stabileste prin impartirea fondului de premiere la numarul de bonuri fiscale revendicate in termen.

Sursa foto: livearad.ro