TONI GREBLA ar fi exercitat neintrerupt activitati comerciale ca asociat/administrator/director general

Judecatorul CCR TONI GREBLA este acuzat ca ar fi exercitat neintrerupt, direct si prin interpusi, activitati comerciale ca asociat/administrator/director general, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele sustin ca, in perioada 2010 — 2015, TONI GREBLA, aflat in exercitarea functiei de senator (pana la 18 decembrie 2013, cand si-a inceput mandatul la CCR) si ulterior de judecator, a exercitat in fapt activitati specifice calitatilor de asociat, administrator si director general, incalcand dispozitiile de incompatibilitate.

Potrivit surselor, in mod neintrerupt, el a desfasurat activitati comerciale direct si prin interpusi si a exercitat calitatile de asociat/ administrator/ director general, in legatura cu ferma agricola situata in comuna Telesti, satul Somanesti, jud. Gorj, si respectiv SC Electra Balistic SRL, firma la care fiii sai au calitatea de asociati cu cate 2% fiecare, avand ca obiect principal de activitate productia de energie electrica.

CITESTE SI: JUDECATORUL CCR TONI GREBLA la DNA. Magistratul ar fi luat SPAGA rochii de dama. UPDATE 

Conform declaratiilor de avere, TONI GREBLA nu recunoaste existenta vreunor venituri sau proprietati in legatura cu ferma de crestere a strutilor din Telesti.

Din inscrisurile de la dosar, au explicat sursele, rezulta ca ferma agricola se afla pe un teren inscris pe numele soacrei, iar actele de proprietate au fost semnate de catre TONI GREBLA, in calitate de prefect al jud. Gorj la acea data si respectiv de presedinte al Comisiei judetene pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor.

Sursa foto: adevarul.ro