TONI GREBLA va fi JUDECAT in LIBERTATE! DNA va CONTESTA decizia. UPDATE

Fostul judecator al Curtii Constitutionale, TONI GREBLA, a fost prezent, miercuri, la Curtea Militara de Apel acolo unde a fost audiat de procurori. La iesirea din sediul institutiei, TONI GREBLA a declarat ca niciun om zdravan la cap nu s-ar apuca de facut comert intr-o situatie ca a sa si ca judecatorii au ramas in pronuntare

UPDATE 16.12: DNA va contesta decizia ICCJ.

UPDATE 16.00: Lovitura de teatru in cazul fostului judecator de la CCR! TONI GREBLA va fi judecat in stare de LIBERTATE, desi acesta a fost RETINUT si apoi procurorii DNA au solicitat ARESTUL la DOMICILIU! DECIZIA magistratilor ICCJ nu este DEFINITIVA si poate fi contestata de procurori!

Fostul judecator al CCR TONI GREBLA este in libertate, dupa ce a expirat ordonanta de retinere a sa, iar instanta urmeaza sa se pronunte cu privire la arestarea sa la domiciliu. “Niciun om zdravan la cap in perioada asta nu se apuca sa faca comert, in plus nici nu cred ca ar fi infractiune. Caprele nu sunt proprietatea mea.

CITESTE SI: TONI GREBLA, RETINUT de DNA! Fostul judecator, DUTE-VINO intre AREST si SPITAL! UPDATE 

Inca de la inceput am spus ca in noiembrie 2011, fiul meu a venit cu un cadou cu doua rochite pentru sotia mea”, a spus TONI GREBLA, la iesirea de la Curtea Militara de Apel. Ordonanta de retinere a acestuia a expirat la ora 11.35.

Fostul judecator CCR a vorbit si despre conditiile din arest, amintind totodata ca si-a dat demisia din toate functiile detinute in prezent fiind un om obisnuit.

CITESTE SI: TONI GREBLA A DEMISIONAT DE LA CURTEA CONSTITUTIONALA. UPDATE

Sursa foto: jurnalul.ro