Toni Grebla, dublu motiv de satisfactie: A fost numit la conducerea CCR si va deveni bunic

REFERAT: Toni Grebla a intervenit in interesul finului, Ion Bircina, la sefi ai Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si ai complexelor Turceni si Rovinari

Toni Grebla traieste una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii sale! In plan profesional, a evoluat, fiind numit judecator la Curtea Constitutionala in locul Iuliei Motoc, iar in plan personal, asteapta sa devina bunic chiar in aceasta noapte!

Noul judecator de la CCR nu si-a putut ascunde emotiile in timpul sedintei de plen a Senatului:

“Dincolo de aceasta implinire profesionala – pentru ca probabil imi voi sfarsi activitatea profesionala la Curte, ceea ce este o incununare a oricarui jurist in aceasta tara -, dincolo de aceasta implinire a zilei de astazi, vreau sa va spun ca o sa am una si mai mare, in noaptea aceasta o sa devin bunic de baiat”, si-a anuntat Toni Grebla colegii, potrivit Mediafax.

Anuntul a fost urmat de aplauzele colegilor din plenul Senatului, unde Toni Grebla si-a sustinut ultima interventie. Luni, odata cu numirea in functia de judecator la Curtea Constitutionala, acesta si-a prezentat demisia din functia de senator.

“Vreau sa imi exprim, cu cea mai mare sinceritate, bucuria pentru votul pe care l-am primit din partea colegilor mei, sa va asigur ca prietenia pe care v-am purtat-o va ramane vesnic alaturi de mine, ca vom ramane intotdeauna buni colegi si sper sa colaboram institutional si fiind la sfarsit de mandat, sfarsit care a venit mai repede decat mi-as fi imaginat eu, in legatura cu trecerea la CC”, a mai spus Toni Grebla.