TONI GREBLA, RETINUT de DNA! Fostul judecator, DUTE-VINO intre AREST si SPITAL! UPDATE

TONI GREBLA, fostul judecator al Curtii Cosntitutionale (CCR), este audiat, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din Capitala in cadrul dosarului in care este acuzat de FAPTE de CORUPTIE

UPDATE 15.20: TONI GREBLA a terminat controlul medical efectuat la Spitalul Elias din Capitala si a fost adus, din nou, la ARESTUL POLITIEI CAPITALEI,  acolo unde fostul judecator CCR isi va petrece noaptea. Magistratii vor decide maine daca aceasta va fi ARESTAT PREVENTIV sau va beneficia de AREST la DOMICILIU, conform solicitarii facuta de procurorii DNA.

UPDATE 13.45: TONI GREBLA a rezistat doar 10 minute in ARESTUL POLITIEI CAPITALEI! Fostul judecator a rezistat numai cateva minute in AREST PREVENTIV, acesta fiind transportat de urgenta la un spital din Capitala dupa ce i s-a facut rau. TONI GREBLA urmeaza sa fie supus unui control medical amanuntit, informeaza surse judiciare citate de postul B1 Tv.

UPDATE 12.20: TONI GREBLA a fost RETINUT de procurorii DNA! Fostul judecator al Curtii Constitutionale (CCR) va fi transferat in Arestul Politiei Capitalei. PETRE BUNECI, avocatul lui TONI GREBLA, a declarat jurnalistilor prezenti ca fostul magistrat a fost retinut dupa ce au aparut informatii noi la dosar, printre care si incercarea comercializarii a 50 de CAPRE!  “clientul meu a fost retinut pentru 24 de ore pentru ca umilinta sa fie totala. Ele este acuzat ca ar fi vrut sa vanda 50 de CAPRE, in conditiile in care clientul meu nu le mai are din data de 6 februarie. Procurorii au cerut si masura ARESTULUI la DOMICILIU”, a declarat PETRE BUNECI.  

TONI GREBLA este acuzat, printre altele, de TRAFIC de INFLUENTA si de constituirea de GRUP INFRACTIONAL.

“Din punct de vedere penal, nu inteleg ce mi se intampla. Din punct de vedere politic inteleg. Probele par sa confirme punctul meu de vedere. Ancheta va continua. Sunt convins ca adevarul va iesi la iveala. Eu nu am devalizat banul public”, a declarat TONI GREBLA, la intrarea la audieri.

Reamintim ca fostul judecator al Curtii Contitutionale TONI GREBLA este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, controversatul om de afaceri ION BIRCINA, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: adevarul.ro