Tony de la U Cluj, aproape sa semneze cu Steaua

UPDATE: Testele medicale au revelat ca Tony are probleme serioase cu cartilajele de la genunchi, astfel transferul ca si facut la Steaua se pare ca a picat!

Tony (foto, in dreapta), sau mai precis Anthony Nwakaeme Nnaduzora, este un jucator ofensiv care a mai fost pe lista echipei Steaua in cateva randuri, insa tranzactia nu s-a materializat la momentele respective.

Acum, Tony, atacantul de 24 de ani de la Universitatea Cluj, este foarte aproape de a semna un contract cu gruparea bucuresteana. Principalul atu in realizarea acestui transfer al lui Tony la Steaua este faptul ca fotbalistul nigerian si-a incheiat contractul cu gruparea ardeleana, deci va negocia din postura de jucator liber.

O prima runda de negocieri intre Mihai Stoica, managerul general al ros-albastrilor, si Tony a avut deja loc, s-a discutat despre un salariu de 100 de mii de euro pe an, iar atacantul de culoare a efectuat si o prima vizita medicala la cererea expresa a tehnicianului Laurentiu Reghecampf, care stia despre problemele din trecut pe care fotbalistul african le-a avut la genunchi.

Daca Tony va semna pana la urma cu Steaua, el ar deveni cel de-al cincilea atacant din tabara militarilor, si urmeaza a fi concurentul direct pentru Nikolic, muntenegreanul care este la ora actuala singurul varf de careu pe care il are gruparea din Ghencea in lot.

Sursa foto: ziuadecj.realitatea.net