TOP 10 al celor mai BIZARE DECESE din ISTORIA OMENIRII

TOP 10 DECESE BIZARE. De-a lungul istoriei au existat multe DECESE EXTREM de BIZARE, iar lista acestora continua sa creasca de la an la an. Printre cele mai CIUDATE DECESE se regasesc moartea cauzata de bautul in exces al sucului de morcov sau executarea prin inecare intr-un butoi cu vin.

1. Marele Sigurd din Orkney a legat capul dusmanului, pe care tocmai il decapitase, de saua calului sau. In timp ce calarea victorios spre casa, dintii vrajmasului sau i-au intrat in picior, provocandu-i o rana serioasa, care i-a fost fatala. Sigurd a murit la scurt timp, in urma infectiei la picior.

2. In 1327, Edward al II-lea al Angliei a fost omorat prin introducerea unui fier incins in fund.

3. In 1478, George Plantagenet, ducele dn Clarence, a fost executat. Ultima lui dorinta a fost sa fie inecat intr-un butoi cu vin.

4. In 1649, Sir Arthur Aston a fost batut cu propriul picior de lemn pana a ramas fara suflare.

5. In 1771, regele Suediei, Adolf Fredrik, a mancat pana a crapat. Ultima lui masa a constat in homari, hering afumat, caviar, sampanie si 14 portii din desertul sau favorit, dintr-o patiserie din nordul Europei. Este cunoscut lumii intregi ca „regele care s-a automancat”.

6. In 1814, noua oameni au murit inecati intr-un “rau” de bere din Londra, format dupa ce 1.500 de tone de bere de la Compania Brewery s-au revarsat pe strazi.

7. In 1947, fratii Collyer au murit din cauza gunoiului. Ei au strans tot ce le-a picat in mana, de la ziare, la resturi de mancare, pana s-au baricadat in casa. Cel mai tanar dintre frati a murit strivit de un teanc de carti, ziare si alte obiecte, in timp ce fratele mai mare, ramas singur – orb si paralizat – a murit de foame.

8. In 1974, Basil Brown, un avocat care manca doar hrana sanatoasa, naturala, a baut atat de mult suc de morcovi pana a murit.

9. In 1998, o intreaga echipa de fotbal a murit dupa ce a fost lovita de fulger in timpul unui meci in Republica Democratica Congo. Ce este interesant este ca cealalta echipa, a gazdelor, a supravietuit!

10. In 2010, rusul Vladimir Ladyzhensky a murit in timpul Campionatului Mondial de Sauna din Finlanda, dupa ce a rezistat 6 minute la 110 de grade Celsius.

Sursa text si foto: Historia