Top 10 al celor mai căutate seriale ale anului 2019, conform IMDB! Video

IMDB a dezvăluit cele mai căutate seriale ale anului 2019, pornind de la datele a celor peste 200 de milioane de utilizatori ce vizitează site-ul în fiecare lună. Topul din acest an e format în mare parte din seriale vechi, ce și-au captivat fanii timp de mai multe sezoane, însă sunt incluse și serii noi, ce au creat furori la lansare.

Top 10 cele mai căutate seriale ale anului 2019

10. You

Cu Penn Badgley si Elizabeth Lail in rolurile principale, primul sezon din You a fost intens discutat pe retelele de socializare. Sezonul 2 va avea premiera pe 26 decembrie.

9. Sex Education

Serialul ii are in rolurile principale pe Asa Butterfield, Gillian Anderson si Emma Mackey si se va intoarce cu un nou sezon in ianuarie 2020.

Citește și: CELE MAI BUNE 10 FILME ALE ANULUI 2019

8. Peaky Blinders

Aflat la cel de-al 5-lea sezon, serialul creat de Netflix si BBC One incanta fanii inca de la premiera din 2013.

7. The Walking Dead

Unul dintre cele mai indragite seriale ale deceniului a ajuns deja la 10-lea sezon. In ciuda numeroaselor schimbari de distributie de-a lungul timpului, The Walking Dead continua sa incante publicul.

6. Black Mirror

Serialul SF incanta publicul cu scenarii inedite si a beneficiat de-a lungul sezoanelor si de prezenta unor vedete precum Miley Cyrus si Anthony Mackie.

5. The Boys

Primul sezon al serialui, cu Erin Moriarty, Karl Urban si Antony Starr in rolurile principale, a reusit sa impresioneze publicul si se va intoarce cu noi episoade in 2020.

4. The Umbrella Academy

Adaptat dupa seria de benzi desenate cu acelasi nume, The Umbrella Academy a fost unul dintre cele mai discutate seriale ale anului. Din distributie fac parte Ellen Page, Tom Hopper si Robert Sheehan, pe care ii vom revedea in sezonul 2, din 2020.

Citește și: TOP 10 AL CELOR MAI VIZUALIZATE VIDEOCLIPURI MUZICALE PE YOUTUBE DIN ULTIMUL DECENIU! VIDEO

3. Stranger Things

Una dintre cele mai indragite serii ale ultimului deceniu a fost si una dintre cele mai cautate pe IMDb. Fanii vor putea urmari aventurile copiilor din orasul Hawkins in sezonul 4, ce va avea premiera anul urmator.

2. Chernobyl

Cernobyl nu doar ca a fost unul dintre cele mai discutate seriale ale anului, dar si unul dintre cele mai apreciate. Mini-seria a primit 10 nominalizari la Premiile Emmy si are momentan un scor de 9.5 pe IMDb.

1. Game of Thrones

In fruntea topului celor mai cautate seriale pe IMDb se afla seria-fenomen ce a captivat publicul timp de aproape un deceniu. Sezonul 8 a fost unul controversat, atat in randul criticilor, cat si al publicului, insa a reusit, ca de obicei, sa atrage atentia tuturor.

Sursa video: youtube