TOP 10 al celor mai PROASTE FILME din anul 2014

TOP 10 CELE MAI PROASTE FILME 2014. Lungmetrajul “LEFT BEHIND”, cu Nicolas Cage, este cel mai prost film al anului 2014, potrivit unui top intocmit de site-ul rottentomatoes.com, lista fiind completata de pelicule precum “Winter’s Tale”, “THE NUT JOB” si “GRACE OF MONACO”, informeaza huffingtonpost.com.

Pelicula “LEFT BEHIND”, regizata de Vic Armstrong si cu Nicolas Cage in distributie, este cel mai prost film al anului, intr-un top cu 19 pozitii intocmit de site-ul specializat in recenzii de cinema rottentomatoes.com.

TOP 10 CELE MAI PROASTE FILME 2014. “Left Behind” a obtinut 14 milioane de dolari din incasari la nivel mondial si spune povestea unui mic grup de supravietuitori de pe Pamant care incearca sa inteleaga ce se intampla, dupa ce milioane de oameni dispar pur si simplu, iar haosul creat duce la distrugerea lumii.

Pe locul al doilea este filmul SF “Eu, Frankenstein/ I, FRANKENSTEIN”, cu Aaron Eckhart, iar locul al treilea a revenit peliculei “Legenda lui Hercule/ THE LEGEND OF HERCULES”, regizat de Renny Harlin.

TOP 10 CELE MAI PROASTE FILME 2014. Filmul “Eu, Frankenstein” prezinta povestea creaturii lui Frankenstein care se trezeste prinsa in mijlocul unui razboi dintre doua clanuri nemuritoare. Filmul “Are You Here”, cu Owen Wilson, Zach Galifianakis si Amy Poehler, o comedie regizata de Matthew Weiner, s-a clasat pe locul al patrulea. Pelicula prezinta calatoria a doi prieteni din copilarie care se intorc in orasul natal dupa ce unul dintre ei afla ca ar fi mostenit o avere.

TOP 10 CELE MAI PROASTE FILME 2014. Locul al cincilea a revenit filmului “A Haunted House 2”, o comedie horror regizata de Michael Tiddes. Malcolm, personajul principal, se trezeste din nou pus in situatia de a se lupta cu demoni si spirite malefice, dupa ce reusise sa isi scape fosta iubita din ghearele unui demon care o poseda. Filmul biografic “Grace de Monaco”, cu Nicole Kidman in rol principal, s-a clasat pe pozitia a sasea, urmat de “Academia Vampirilor/ Vampire Academy” pe locul sapte si de animatia “The Nut Job: Goana dupa alune”, pe locul al optulea.

TOP 10 CELE MAI PROASTE FILME 2014. Locurile noua si zece sunt detinute de filmele “Poveste de iarna/ Winter’s Tale”, cu Russell Crowe si Colin Farrell, respectiv “Din greseala impreuna/ Blended”, o comedie romantica cu Adam Sandler si Drew Barrymore.

Sursa foto: cinemagia.ro