TOP 10 al LUCRURILOR pe care FEMEILE le URASC in timpul SEXULUI

Femeile functioneaza dupa alte reguli atunci cand fac sex. Spre deosebire de barbati, in timpul sexului ele au alte „prioritati”. Se mai intampla ca, luati de val, barbatii sa uite aceste lucruri care pentru o femeie sunt extrem de importante pentru atingerea climaxului.

1: Dezbracarea neindemanatica

Femeile urasc sa arate stupid, insa va arata stupid dezbracata pana la jumatate in timp ce tricoul i-a ramas blocat pe cap. Dezbrac-o ca pe un cadou elegant si nu ca pe o jucarie pentru copii.

2: S-o tragi de bikini in timpul preludiului

Mangaierea prin bikini poate fi un act foarte sexy. Insa sa tragi de material inainte si inapoi nu doar ca nu este excitant, insa o poate chiar enerva.

3: Dezbracarea prematura

Nu te grabi, lasa lucrurile sa curga in mod firesc, fara sa incerci sa-ti atingi obiectivele in mod rapid. Nu incepe s-o dezbraci inainte ca ea sa faca anumite gesturi in directia dorita de tine. Spre exemplu, fie si numai deschiderea a 1- 2 nasturi ai camasii tale de catre iubita ta, poate fi un semn ca poti trece la un alt nivel.

4: Sa-ti scapi prima data de lenjerie

Un barbat in sosete si fara lenjerie intima ofera un spetacol de factura proasta. Scoate-ti mai intai sosetele dupa care poti scapa si de chiloti.

5: Atacarea clitorisului

Presiunea directa asupra clitorisului nu este deloc placuta. Dimpotriva. Roteste degetul cu delicatete de-a lungul clitorisului, daca tot doresti sa-i faci placere.

6: Luarea unei pauze

Femeile, spre deosebire de barbati, nu pornesc din puctul unde s-a oprit actiunea. Daca te-ai oprit, femeile revin rapid la punctul initial. Asa ca daca tot ai luat o pauza, depune toate eforturile pentru a o readuce la acelasi nivel de excitatie.

7:  Sa fii obsedat de vagin

Desi cei mai multi dintre barbati pot gasi clitorisul fara a avea nevoie de o harta, tot cred ca vaginul este singurul care merita atentie. Si, imediat, incep sa-l „atace” cu toate fortele. Principiul nu este rau, insa, daca nu sunt atenti, in locde placere vor genera durere. Initial este recomandat sa i se acorde atentie clitorisului si exteriorului vaginului si abia mai tarziu interiorul, insa numai daca si ea este pregatita si ii face placere.

8: Un masaj prea dur

Este adevarat ca specialistii recomanda un masaj senzual pentru ca femeia sa intre in starea de spirit potrivita unei partide de amor. Insa apeleaza doar la maini si la varfurile degetelor nu si la coate si genunchi. Pana la urma vrei s-o starnesti, nu s-o demolezi.

9: Sa te misti prea repede

In momentul in care incepeti sa faceti amor, cel mai rau lucru este sa te misti intr-un ritmul rapid al unui piston electric defect. Incepe usor si pe masura ce lucrurile devin mai fierbinti poti si sa sa maresti ritmul.

10: Sa-ti lasi toata greutatea pe ea

Trebuie sa stii ca daca esti mult prea greu si iti lasi toate kilogramele pe coapsele si stomacul ei nu vei face decat sa provoci durere. Si nu asta iti doresti, nu-i asa?

Sursa text: sfatulparintilor