TOP 10 CEI MAI SADICI CRIMINALI DIN LUME – GALERIE FOTO

 Topul a fost realizat in baza numarului de victime (per criminal) si a modului de operare.

10. Ted Bundy

Theodore Robert „Ted” Bundy este unul dintre cei mai cunoscuti ucigasi in serie din SUA. Bundy a violat si omorat un numar impresionant de femei intre anii 1974 si 1978. Criminalul a marturisit ca a omorat 30 de femei, insa numarul real al victimelor este inca necunoscut. Asasinul obisnuia sa depoziteze corpurile pe muntele Taylor, unde mergea dese ori pentru a petrece timp alaturi de ele. Bundy statea ore in sir printre cadavre, le machia si apoi facea sex cu ele, chiar si in cazul in care erau intr-un stadiu avansat de putrefactie. 

9. Javed Iqbal Mughal

A fost un cunoscut criminal in serie, din Pakistan. Conform spuselor sale, asasinul ar fi ucis 100 de baieti, intr-o perioada de 18 luni. A fost arestat in 1998, pentru molestarea a doi copii. A iesit pe cautiune si a inceput sa ucida. Iqbal a fost condamnat la moarte, prin strangulare, cu toate ca judecatorul a spus ca i-ar fi placut ca asasinul sa fie strangulat de 100 de ori, taiat in 100 de bucati si pus in acid. Criminalul a fost gasit spanzurat cu cearsafuri, in celula sa.

 

CITESTE SI: TOP 10 CELE MAI FRUMOASE FEMEI DIN ROMANIA

8. John Haigh
John George Haigh, cunoscut ca „Acid Bath Murderer”, a fost un criminal in serie care a actionat in Anglia anilor `40. A fost condamnat pentru uciderea a sase persoane. Criminalul dizolva trupurile victimelor in acid sufluric, crezand ca poate fi condamnat doar daca se gasesc cadavrele. Dupa ce dizolva cadavrele in acid, falsifica actele de proprietate ale victimelor, pentru a obtine substantiale sume de bani. Haigh a fost gasit vinovat si in consecinta executat pe 10 august 1949.

7. Dennis Rader
Rader este un criminal in serie american, care a ucis pe putin zece persoane in Kansas, intre anii 1974 si 1991. Era cunoscut sub numele de BTK Killer – BTK vine de la bind, torture, kill (a strangula, a tortura, a omori). Imediat dupa ce isi ucidea victimele, criminalul trimitea numeroase scrisori catre politie si ziarele locale, in care descria cu mandrie faptele sale. A fost arestat in 2005 si condamnat la inchisoare pe viata. Criminalul este inca in viata. 

6. Joachim Kroll
Kroll a fost un ucigas in serie si canibal de origine germana, cunoscut si ca „Ruhrkannibale” sau „Duisburger Menschenfresser”. A fost condamnat pentru opt crime, insa a recunoscut treisprezece. Obisnuia sa-si taie victimele in bucati si sa le conserve in frigider, pentru a economisi banii care i-ar fi dat pe carne, dupa cum a marturisit criminalul. In aprilie 1982, dupa un proces care a durat 151 de zile, Joachim Kroll a fost condamnat la inchisoare pe viata… mai precis la inchisoare pe noua vieti. In 1991, criminalul – aflat in inchisoarea Rheinbach – a murit in urma unui atac de cord. 

5. Andrei Chikatilo
Andrei Chikatilo a fost un criminal in serie de origine ucraineana, cunoscut sub numele de „Macelarul din Rostov” (Butcher of Rostov) si ‘The Red Ripper.’ A fost condamnat pentru uciderea a 52 de persoane – femei si copii. Crimele au avut loc intre 1978 si 1990. In 1978, Chikatilo s-a mutat in Shakhty, un oras neinsemnat de pe langa Rostov, unde a comis prima sa crima – o fetita de noua ani. Criminalul nu putea ajunge la orgasm decat in timp ce isi injunghia victimele. Pe 14 februarie 1994, Andrei Chikatiloa fost omorat de un pluton de executie (impuscat in ceafa), dupa ce presedintele rus Boris Eltin i-a refuzat ultimul apel la clementa. 

4. Albert Fish

Cunoscut si ca Gray Man, Varcolacul din Wysteria si Vampirul din Brooklyn a molestat peste 100 de copii – dupa spusele sale – si a fost principal suspect in peste cinci cazuri de crima. Fish a recunoscut trei dintre crimele descoperite de politie si a marturisit ca ar fi injunghiat alte doua persoane. A fost judecat pentru uciderea lui Grace Budd, pentru care a si fost executat. Ca si ceilalti criminali in serie, lui Fish ii placea sa bea sangele victimelor, sa le taie si sa manance diferite parti din corpul acestora.

3. Jeffrey Dahmer
Intre 1978 si 1991, Dahmer a ucis peste saptesprezece persoane – barbati si baieti. Criminalul se face vinovat de sodomie, necrofilie, dezmembrare a victimelor si canibalism. Dahmer a comis prima crima cand avea 18 ani, ucigand un autostopist. Criminalul l-a invitat pe Hicks acasa la el, dupa care l-a omorat, motivand ca nu voia ca victima sa-l paraseasca.

CITESTE SI: TOP 10 CELE MAI FRUMOASE FEMEI DIN LUME

In 1988 a fost arestat pentru ca a incercat sa faca sex cu un baiat de 13 ani, din Milwaukee. Dupa zece luni, Dahmer a fost eliberat pe motiv de buna purtare. Odata iesit din inchisoare, asasinul si-a continuat seria de crime, care a incetat in 1991, cand a fost arestat. Politistii au gasit cincisprezece cadavre in casa lui, dezmembrate si depozitate in diferite locuri. Scalpurile victimelor erau depozitate in closet, iar capetele in frigider. Criminalul a fost condamnat la 937 de ani de inchisoare, insa a murit inainte de a-si ispasi pedeapsa J, ucis de alt condamnat.

2. Richard Trenton Chase
Richard Trenton Chase, supranumit „Vampirul din Sacramento”, a omorat sase oameni din California, in decurs de o luna. Criminalul obisnuia sa bea sangele victimelor sau chiar sa manance cadavrele. Conform declaratiilor sale, „Vampirul din Sacramento” a comis cele sase crime pentru a-i preveni pe nazisti sa-i transforme sangele in praf, printr-o otrava pe care nazistii ar fi pus-o in detergentul de vase.
Pe 29 decembrie 1977, Chase a facut prima victima – Ambrose Griffin, un inginer de 51 de ani, tata a doi copii. Urmatoarea victima a lui Chase a fost Teresa Wallin. Femeia era insarcinata in trei luni. Dupa ce a omorat-o, Chase a facut sex cu cadavrul ei, a mutilat-o si a facut baie in sangele victimei. 

Pe 8 mai, Chase a fost gasit vinovat de crima de gradul intai, si a fost condamnat la moarte, prin gazare. Pe 26 decembrie, Chase a fost gasit mort in celula sa. In urma autopsiei, s-a stabilit ca asasinul s-a sinucis printr-o supradoza de antidepresive pe care le pastrase de cateva saptamani. 

1. Gilles de Rais
Gilles de Rais este considerat a fi precursorul ucigasului in serie modern. Inainte de prima victima a sa, de Rais a fost capitan in armata condusa de Ioana D’Arc. A fost acuzat, si in cele din urma condamnat la moarte pentru torturarea, violarea si uciderea a zeci, daca nu sute de copii, in special baieti. 
Potrivit martorilor oculari, Gille de Rais ii atragea pe copii in locuinta sa – in special baieti blonzi, cu ochii albastri –, dupa care ii viola, ii tortura, ii mutila si ii omora. De regula ejacula pe cadavre. Nu se stie numarul precis al victimelor pentru ca multe dintre ele au fost arse. Oricum, se estimeaza ca ar fi fost intre 80 si doua sute. Unii spun chiar 600. Victimele, atat baieti cat si fete, aveau varste cuprinse intre sase si optsprezece ani.

 

Sursa www.istorialumii-daniel.blogspot.ro