Top 10 cele mai bizare cladiri din lume. GALERIE FOTO

CLADIRI BIZARE. Atunci cand este pusa in practica de specialisti indrazneti, arhitectura este pur si simplu uimitoare. Nu de putine ori, talentul si imaginatia arhitectilor s-au concretizat in CLADIRI BIZARE, care arata a orice numai a constructii obisnuite nu.

CLADIRI BIZARE. Inspirate din filme SF, din basme sau pur si simplu din natura, CLADIRILE de mai jos, regasite pe site-ul Strangebuildings.com, au fost incluse intr-un top al celor mai ciudate astfel de constructii din lume.

Citeste si: Topul celor mai frumoase minuni ale lumii. GALERIE FOTO 

CLADIRI BIZARE. Clasamentul a fost intocmit pe baza voturilor unice a 4.520 de vizitatori care si-au exprimat parerile pe site-ul unusual-architecture.com. Topul final a inclus 33 de CLADIRI CIUDATE, iar Mondo News ti le prezinta pe primele 10.

Asadar, relaxeaza-te si parcurge o calatorie imaginara in cateva locuri spectaculoase de pe pamant. Pe unele este posibil sa le fi vazut deja in realitate, pe altele nu! Te invitam sa ne spui care sunt CLADIRILE care te-au impresionat cel mai mult in sectiunea de comentarii de mai jos!

TOP 10 CLADIRI BIZARE

1. Casa Gaudi, Parcul Guell, Barcelona, Spania

2.  Casa Crooked, Sopot Polonia

3. Casa de piatra, Guimaraes, Portugalia

4. Templul Lotus, Delhi, India

5. Catedrala Brasilia, Brazilia

6. Casa Mila, Barcelona, Spania

7. Atomium, Bruxelles, Belgia

8. Muzeul Artei Contemporane, Rio de Janeiro, Brazilia

9. Libraria din Kansas City, Missouri, SUA

10. Casa din padure, Tara Galilor, Regatul Unit

Sursa foto: boredpanda.com