TOP 10 CELE MAI PERICULOASE LOCURI IN CARE SA FACI SEX

Nu afara in padure si nici in cort, la munte, nu esti in pericol sa te ranesti atunci cand faci sex, ci chiar la tine acasa, in dormitor sau in baie. Vezi care sunt cele mai periculoase locuri pentru partidele de sex si cum te poti rani cel mai des, conform studiilor!

Cercetatorii din Statele Unite au facut un top al celor mai periculoase locuri in care poti face sex. Afla care sunt acestea:

Locul 10
In dulap – oricat de mare ar fi dulapul, oricum este intuneric si va puteti lovi foarte usor. Totusi, dulapul este pe ultimul loc dintre cele mai periculoase locuri, iar asta pentru ca putini sunt cei care se aventureaza sa faca sex acolo.

Locul 9
Pe vasul de toaleta – cea mai des intalnita pozitie pe vasul de toaleta este cu barbatul stand in fund pe colacul de WC. Este periculos pentru ca se poate rupe foarte usor colacul si ori cadeti amandoi, ori va zgariati daca plasticul este dur si asa mai departe.

CITESTE SI: 7 TIPURI DE BARBATI CARORA FEMEILE NU LE POT REZISTA. TU CUM ESTI?

Locul 8
In natura – pe langa faptul ca puteti fi prinsi si chiar arestati, daca faceti sex in aer liber intotdeauna exista posibilitatea sa dati de insecte nu prea prietenoase sau de plante care sa va urzice pielea.

Locul 7
Pe masa de bucatarie – intotdeauna exista pericolul ca aceasta sa se rastoarne cu voi sau sa se rupa.

Locul 6
Pe scaun – ca si in cazul mesei de bucatarie, si acesta poate ceda destul de usor, sub greutatea amandurora, riscul fiind chiar mai ridicat.

Locul 5
In dormitor – in timpul unei partide de sex pasional puteti cadea din pat. Iar loviturile in acest caz sunt numeroase!

Locul 4
In dus – este periculos pentru ca puteti aluneca in orice moment, iar leziunile sunt foarte dureroase: capete sparte, brate rupte si asa mai departe.

Locul 3
In masina – trebuie mentionat ca este vorba de o masina in timp ce se afla in miscare, iar motivul este lesne de inteles.

Locul 2
La geam – au fost cazuri in care iubitii au vrut sa faca sex la geam si au reusit sa sparga geamurile. Iar daca nu au cazut pe partea cealalta, cu siguranta cioburile i-au taiat destul de grav.

CITESTE SI: 10 MINCIUNI PE CARE ORICE BARBAT LE SPUNE INAINTE DE SEX

Primul loc
Pe primul loc se afla chiar canapeaua din sufragerie! Nu este la fel de lata ca un pat, asa ca puteti cadea mai usor pe jos. Daca are arcuri, acestea se pot rupe si va pot lovi, iar in unele cazuri pozitiile sunt atat de incomode incat poti face si intinderi musculare dureroase. Asadar, potrivit studiilor, cel mai periculos loc in care poti face sex este… pe canapea.

Sursa www.unica.ro