TOP 10 MITURI, TABUURI SI FAPTE BIZARE DESPRE SEX

Liste si topuri cu cele mai bizare PRACTICI SEXUALE, legi privind relatiile intime sau obiceiuri si TRADITII SEXUALE greu de inteles ale diferitelor popoare s-au tot facut. Se pare insa ca niciodata nu poti spune stop cand vine vorba despre CIUDATENII legate de SEX.

De data aceasta insa, vom lega noua lista cu MITURI SEXUALE de imbogatirea culturii generale. Astfel, printre urmatoarele randuri veti gasi si fapte istorice, date reale pe care daca le veti cunoaste va vor ajuta sa intelegeti mai bine COMPORTAMENTUL SEXUAL al oamenilor si cum a evoluat el:

CITESTE SI: TOPUL celor mai stranii CIUDATENII SEXUALE

1.    Stramosii nostri preistorici practicau sexul la fel ca cimpanzeii bonobo, fiind adeptii promiscuitatii.

2.    In Egiptul antic barbatii obisnuiau sa-si inmoaie organul sexual in otet inainte de o partida de amor, in timp ce femeile foloseau un contraceptiv cu aplicare locala, preparat cu grija din excremente uscate de crocodil amestecate cu lapte acru. Preotii egipteni isi sfatuiau supusii de ambele sexe sa bea urina de eunuc, asigurandu-i ca astfel vor preveni orice sarcina nedorita.

3.    In comparatie cu alte primate, reprezentantii speciei umane de sex masculin au cele mai mari organe genitale, proportional cu dimensiunile corpului.

CITESTE SI: VIDEO VIRAL: Cum arata PENISUL IDEAL in viziunea femeilor 

4.    Artifactele si picturile din pesteri au demonstrat ca femeile din epoca de gheata agreau sexul la fel de mult ca barbatii lor.

5.    In 2005, varsta medie la care isi incepeau viata sexuala adolescentele era de 17 ani.

6.    Cele mai cunoscute preparate afrodisiace din lume sunt ciocolata, stridiile si mancarea picanta.

7.    Faptul ca dorinta sexuala a femeilor este mai scazuta decat cea a barbatiilor este doar o conceptie culturala gresita.

8.    Cea mai intalnita problema sexuala la barbati este ejacularea prematura.

9.    O prejudecata des intalnita este aceea conform careia femeile pot ramane insarcinate chiar daca barbatul nu are orgasm.

10.    Indiferent de frecventa contactelor sexuale, un barbat produce in medie 300 milioane de spermatozoizi pe zi.

Sursa foto: studentie.ro