Oameni care s-au intors din IAD si experientele lor INCREDIBILE. GALERIE FOTO

Asa cum multi cred ca dupa moarte exista RAIUL si VIATA DE APOI, tot asa sunt si multi care cred in existenta IADULUI. Pe langa pasajele biblice, care ne descriu IADUL ca un loc intunecat, plin de forte ale raului, exista si cateva marturii surprinzatoare ale unor oameni care spun ca au vazut IADUL cu ochii lor. 

1. JOSE MANIYANGAT

JOSE MANIYANGAT este un preot indian de religie catolica. Pe 14 aprilie 1985 el a fost implicat intr-un accident auto, fiind lovit de un jeep, in urma caruia a fost declarat mort. Sufletul i-a parasit corpul, spune preotul, si a fost intampinat de ingerul sau pazitor care i-a spus ca il va escorta in RAI. Inainte de asta, ingerul l-a dus in IAD pentru a-i arata cum este acolo.

Parintele Jose spune ca l-a vazut pe insusi SATANA si ca IADUL este un loc foarte fierbinte, temperatura fiind in jur de 1.000 de grade Celsius, plin cu suflete pierdute care tipa in agonie, inclusiv preoti si episcopi.

Dupa IAD, preotul a ajuns in PURGATORIU, iar de aici in RAI, unde l-a cunoscut pe ISUS, Maria si Iosif. Apoi, DUMNEZEU i-a oferit posibilitatea sa revina la viata si sa spuna tuturor ca IADUL este un loc cat se poate de real, scrie toptenz.net.

2. ANGELICA ZAMBRANO

ANGELICA ZAMBRANO este o tanara din Ecuador si pentru 23 de ore ea a fost in IAD si in RAI. Ea a marturisit ca a vazut in IAD suferinta Papei Ioan Paul al II-lea, Michael Jackson si cantaretei latino Selena Perez. Mai mult, femeia sustine ca l-a vazut pe ISUS HRISTOS cum plangea sufletele pierdute care sufereau.

3. TAMARA LAROUX

La 15 ani, TAMARA LAROUX a incercat sa se sinucida impuscandu-se in piept. Decizia a fost luat ca urmare a faptului ca parintii sai au divortat pe cand ea avea numai sase ani, iar acest lucru a marcat-o teribil.

Inainte de a se sinucide, tanara i-a cerut lui ISUS iertare. Dupa ce s-a impuscat, Tamara s-a vazut intr-un loc cu adevarat intunecat si plin de suferinta. Si-a dat seama ca se afla in IAD, inconjurata de suflete in agonie.  Ea a mai spus ca a vazut un fel de bestie cu “capete de dragon atasate de trup”.

Din fericire, ISUS a salvat-o pe Tamara si a luat-o in RAI. Tanara isi dorea sa ramana aici, insa DUMNEZEU a trimis-o inapoi pe Pamant pentru ca ea sa spuna tuturor ca IADUL este adevarat. Glontul cu care s-a impuscat i-a ratat, miraculos, inima la o distanta foarte mica.

Citeste si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? INCREDIBILA POVESTE A CELUI CARE A VAZUT MOARTEA

4. LINDA NGAOJA

LINDA NGAOJA este din Sierra Leone, o tara saraca din vestul Africii. Ca si Angelica Zambrano, Linda spune ca s-a intalnit in IAD cu mai multe personalitati marcante, precum Muammar Gaddafi sau Whitney Houston. Cu marturisirile ei socante, tanara a provocat tensiuni religioase aprinse in Sierra Leone, mai ales prin afirmatia nefericita potrivit careia “toti catolicii si musulmanii se duc in IAD.”. 

5. PHILIP MANTOFA

Un pastor crestin, PHILIP MANTOFA este din Malaezia. De cativa ani buni el propovaduieste cuvantul DOMNULUI si povesteste tuturor experienta sa din IAD. El sustine ca vizita sa in IAD nu a fost nici un vis si nici o halucinatie. Desi a recunoscut ca trupul sau a ramas pe Pamant, Mantofa sustine ca sufletul sau a ajuns in IAD din punct de vedere fizic, intrucat era perfect constient si toate simturile sale erau intacte.

6. VASSULA RYDEN

VASSULA RYDEN este o femeie in varsta de 71 de ani care sustine ca a fost atat in RAI, cat si in IAD. Experientele sale au fost materializate in cartea “Heaven is Real But so Is Hell” (Raiul este real, dar la fel este si IADUL).

Spre deosebire de ceilalti oameni de mai sus, Vassula nu a murit pentru a ajunge in IAD. Ea povesteste ca in 1985 DUMNEZEU i-a vorbit si i-a spus ca prin ea lumea va afla ca exista IAD. De atunci, femeia a fost in 79 de tari si a tinut peste 1.000 de prezentari in incercarea de a-i convinge pe oameni ca SATANA exista.

7. BILL WIESE

BILL WIESE este un barbat care l-a imbratisat pe ISUS in 1970 si timp de trei decenii a avut o viata fericita.

In 1998 insa, DUMNEZEU l-a trimis sa viziteze IADUL, iar experienta a scris-o in cartea “23 Minutes in Hell” (23 de minute in IAD).

Bill povesteste ca se afla in pat alaturi de sotia sa, atunci cand a fost catapultat in IAD. Barbatul a fost in casa lui SATAN intr-o cusca mica. Nu era singur, ii stateau alaturi doi giganti, care semanau cu niste reptile in forma humanoida. Dupa un timp inca doua creaturi si-au mai facut aparitia. Cand lumina a disparut, cei patru giganti l-au atacat violent.

Din fericire pentru Bill, Dumnezeu l-a salvat dupa fix 23 de minute. Atat el, cat si sotia lui si-a lasat carierele de succes si s-au apucat sa povesteasca faptul ca IADUL exista.

8. HOWARD STORM

Pana sa devina un slujitor al Bisericii Unite a lui Hristos, HOWARD STORM era ateu si profesor de arta la Universitatea Northern Kentucky.

In 1985, credinta i s-a schimbat dramatic dupa ce a experimentat moartea si a ajuns in IAD. Se afla in spital, iar experienta a descris-o in cartea sa “My Descent into Death: A Second Chance at Life” (Coborarea mea in moarte: O a doua sansa la viata).

Howard a povestit ca imediat dupa ce a murit a fost inconjurat de fiinte necunoscute, care semanau cu niste siluete sau forme, destul de prietenoase la inceput. Apoi a fost atacat, aceste fiinte rupandu-i efectiv carnea de pe trup. Barbatul a inceput sa se roage si a fost lasat in pace.

Citeste si: ACEST VIDEO TE VA FACE PLANGI! DOVADA CA DUMNEZEU EXISTA!

9. JENNIFER PEREZ

JENNIFER PEREZ era tanara cand s-a declarat o adolescenta rebela intr-o familie religioasa, cu principii etice si morale destul de restrictive. Astfel ca la numai 15 ani, micuta Jennifer era dependenta de droguri.

Intr-o noapte, un asa zis prieten a pacalit-o si tanara a luat o supradoza. Barbatul vroia sa o violeze, insa politia a intervenit rapid, iar ea a fost dusa la spital. Aici, Jennifer a povestit ca sufletul i-a parasit trupul.

Doi barbati misteriosi imbracat in rosu au rugat-o sa ii insoteasca. Apoi, tanara a fost dusa in RAI, unde i-a intalnit pe DUMNEZEU si pe ISUS HRISTOS, pe care i-a descris ca fiind “unul in interiorul celuilalt, impreuna”. Tot aici, Jennifer i-a vazut pe arhanghelii Mihail si Gavril, al caror nume le era scris cu auriu pe frunte.

Dupa ce DUMNEZEU a vorbit cu ea, ingerul Gabriel a luat-o de mana si a dus-o intr-un loc teribil, fierbinte, IADUL. Aici, oamenii tipau in agonie si sufereau chinuiti de demonii lui SATAN. Din fericire pentru ea, Gabriel a dus-o inapoi in RAI, iar DUMNEZEU i-a oferit o noua oportunitate pentru viata.

10. MATTHEW BOTSFORD

In 1992, MATTHEW BOTSFORD a fost implicat intr-un accident mortal care i-a schimbat viata. El a fost lovit in cap de un glont ratacit in afara unui restaurant din Atlanta. Barbatul spune ca a murit pe loc si a mers apo intr-un loc dominat de intuneric total si frica incredibila. Matthew spune ca acel loc era IADUL, “un loc mai presus de orice cuvinte”.

Barbatul a spus ca era incatusat acolo si temperatura era foarte ridicata. Totusi, Matthew l-a vazut pe ISUS cum i-a intins mana si l-a salvat. El a stat in coma timp de 27 de zile.

Sursa foto: toptenz.net, cbn.com, youthirsty.org, youtube.com