TOP 10 poze SPECTACULOASE cu oameni care SFIDEAZA MOARTEA la inaltime! GALERIE FOTO

Daca te ia cu ameteala atunci cand te afli la INALTIME, atunci poate nu ar fi bine sa privesti imaginile urmatoare. Diversi temerari s-au pozat in ipostaze ametitoare pentru marea majoritate a oamenilor, iar fotografiile au fost adunate intr-o colectie publicata de site-ul BoredPanda.com.

Alpinisti dormind in corturi la zeci de metri INALTIME, chiar pe peretele muntelului escaladat, biciclisti parcurgand trasee periculoase sau tineri care se urca pe zgarie nori fara nici un echipament de siguranta, toate acestea pot fi vazute in imaginile de mai jos.

Citeste si: AU FOST LA UN PAS DE MOARTE! VIDEO

Acesti oameni sfideaza moartea cu fiecare clipa si se mandresc cu asta. Pentru ei nu exista notiunea de FRICA DE INALTIME, iar dovada o reprezinta chiar ipostazele in care au fost surprinsi.

Teama de INALTIME este denumita acrofobia sau vertigo in termeni medicali. Se manifesta printr-o panica extrema si irationala de inaltime. Potrivit specialistilor,  persoanele care sufera de aceasta conditie pot experimenta un atac de panica atunci cand se afla intr-un loc INALT. Se estimeaza ca intre 2 si 5% din intreaga populatie sufera de aceasta conditie, femeile fiind mult mai predispuse decat barbatii sa sufere de acrofobie.

Priveste si tu imaginile de mai jos si spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

GALERIE FOTO. PLATFORME SPECTACULOASE AFLATE LA MARE INALTIME!

Sursa foto: boredpanda.com