TOP 10 SEMNE CA O FEMEIE NU MERITA ATENTIA TA

Relatiile romantice pot dura toata viata, “pana cand moartea ne va desparti“, asa dupa cum se spune in biserica in fata preotului, sau, de cele mai multe ori, pana sa ajungi acolo, poate doar o singura noapte. Acestea sunt, sa le zicem asa, extremele. Insa, evident, ai nevoie si de o solutie de mijloc. Nu toate relatiile dintre doua persoane de sex diferit duc, neaparat, la casatorie, cum nu duc nici la o aventura de o seara.

Adesea, cand doi oameni formeaza un cuplu, ei stau impreuna pentru o anumita perioada de timp. Dupa care, fie se despart, daca nu se mai inteleg atat de bine, fie continua sa mearga mai departe si, intr-un final, isi unesc destinele. Dar, pana sa ajungi intr-una din cele doua situatii, scopul tau principal este sa cerni un pic femeile care apar in viata ta. Trebuie sa le identifici pe cele care merita atentia ta, cat si pe cele de care ar trebui sa te feresti. Cu acestea din urma nu faci altceva decat sa-ti pierzi vremea si sa te enervezi.

Nu ar fi mai bine daca, in loc sa investesti timp intr-o relatie care este sortita esecului, ti-ai petrece timpul facand altceva mai productiv? Cred ca da. Prin urmare, iti voi oferi in continuare 10 semne care iti indica faptul ca o femeie nu merita atentia ta.

CITESTE SI: CELE MAI TARI 4 POZITII SEXUALE in functie de marimea penisului 

1. Tot timpul este vorba numai despre ea

Tocmai ai fost promovat la serviciu si doresti sa impartasesti aceasta reusita cu femeia de langa tine, insa ea nu pare foarte interesata si entuziasmata de realizarea ta. Din contra, decat sa discute cu tine despre promovare si sa te felicite, ar prefera, mai degraba, sa stati de vorba despre ultima telenovela pe care a urmarit-o. Ti se pare cunoscut scenariul? Daca da, inseamna ca ai mai trecut prin el.

Ce iti arata o astfel de atitudine a ei? Ca nu-i pasa de tine. Si ca este egoista, singura persoana importanta din viata ei fiind.. ea. Ce ar trebui sa faci acum? Tu ce crezi? Nu-ti mai pierde vremea cu ea! De ce sa iti consumi timpul si nervii cu o persoana careia nu-i pasa decat de ea?

2. Aveti seturi de valori diferite

La scoala, ti s-a spus adesea ca plusul si minusul se atrag. Nu are rost sa ne contrazicem cu stiinta, deoarece are dreptate. Asa este, se atrag. In viata noastra, insa, aceasta teorie nu prea este valabila, in special cand vine vorba despre seturi de valori si puncte de vedere. E o problema si daca sunteti fanii a doua echipe de fotbal diferite, dar o problema inca si mai mare apare atunci cand, de exemplu, apartineti de doua religii diferite si nu puteti cadea la pace pe aceasta tema, sau cand nu sunteti pe aceeasi lungime de unda la capitolul administrarii banilor.

Astfel de diferente pot duce, adesea, la complicatii, deci, daca aveti seturi de valori opuse si nu le puteti impaca, mai bine nu va mai implicati intr-o relatie.

3. Este prea ocupata

Corect, oricine in ziua de astazi este destul de ocupat. Are un serviciu la care trebuie sa mearga zilnic, are comisioane de facut, o casa de intretinut si multe alte treburi personale de rezolvat. Totusi, asta nu inseamna ca o femeie nu-si poate face putin timp liber pentru tine. Daca ea sustine in permanenta ca este “mult prea ocupata” si ca nu prea are timp de intalniri, atunci e cazul s-o lasi in plata Domnului.

Ideea este simpla: o femeie care este interesata cu adevarat de tine, isi va face timp sa te vada. Pe de alta parte, cand ea este mereu ocupata cu alte treburi si nu prea iti da mare atentie, imi pare rau sa ti-o spun, dar nu esti prea sus in lista ei de prioritati.

4. Il tot mentioneaza pe fostul prieten

Pentru noi, barbatii, nu este tocmai comod sa stam sa ascultam povestile unei femei despre fostul ei prieten. Imagineaza-ti cum ar fi sa le auzi pe toate aceste povesti, nu doar pe ultima. Deloc tentant, nu? Intr-o astfel de situatie, ce invataminte tragi de aici? Ca ea nu a trecut inca peste despartirea de fostul prieten si te foloseste pe tine ca si confidentul ei, acea persoana care este dispusa sa stea sa-i asculte povestile si s-o compatimeasca.

Ok, nu e rau sa consolezi pe cineva, dar adu-ti aminte ca nu porti sutana si nu stai intr-un confesional (strana), iar datoria ta nu este de a o spovedi. Scopul tau este cu totul altul, de a avea o relatie cu ea, nu de a fi “un bun prieten ascultator”.

5. Contactul este initiat/mentinut doar de una dintre parti

Femeilor le place, in general, ca barbatii sa fie primii care fac miscarea, dar daca sunt cu adevarat interesate de un barbat, nu vor ezita sa-l contacteze si ele, la randul lor. Ar trebui sa existe un echilibru in ceea ce priveste comunicarea initiata de ambele parti, daca sunteti, cu adevarat, atras unul de celalalt.

Comunicarea este o strada cu doua sensuri. Asadar, daca nu primesti nici un semn de la ea, cu toate ca tu faci tot posibilul sa intri in contact cu ea, e cazul sa nu-ti mai pierzi timpul cu acea femeie.

CITESTE SI: ASEMANARE BIZARA: Pisici dragalase si barbati super sexy 

6. Relatia voastra este cand calda, cand rece

Uneori, ea este draguta cu tine, alteori, nu prea. Si, ce sa vezi, intotdeauna este vina ta. Nu e amuzant deloc! Unele femei au fost “educate” de societate sa creada ca, pentru ca un barbat sa le aprecieze cu adevarat, vor trebui sa-l chinuie cu orice pret pe acesta. Conform gandirii gresite pe care o au, femeile cred ca, daca barbatul inghite fara sa cracneasca tot ce ii fac ele si ramane cu ele, atunci el este jumatatea potrivita.

Sfatul meu este sa nu te bagi in astfel de jocuri, decat daca vrei sa fii mereu in echipa pierzatoare.

7. S-a schimbat de cand ati inceput sa iesiti impreuna

Majoritatea oamenilor incep o relatie incercand sa se comporte cat mai bine in ea. Daca prietena ta doar se prefacea ca este persoana pe care tu o cautai doar pentru a te face pe tine s-o placi, nu va putea sa joace rolul acesta la nesfarsit. Mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama imediat ca nu mai este femeia de la inceputul relatiei si ca s-a schimbat ceva la ea.

Asadar, nu te astepta la miracole. Nu te astepta ca ea sa revina la persoana care era inainte, sperand, in tot acest timp, ca rolul pe care l-a jucat la inceputul relatiei este cel care o defineste.

8. Nu te simti in largul tau cand esti cu ea

Daca obiceiurile ei te fac sa vrei sa urli de nervi, daca tine intotdeauna sa-ti scoata in evidenta numai defectele si daca te deprima pur si simplu, atunci trebuie sa stii ca astfel de lucruri nu te vor ajuta prea mult. Daca va certati mereu si esti tot timpul iritat, nervos, obosit, parand ca nimic din ceea ce faci nu o multumeste, clar nu este pentru tine.

Daca primul lucru pe care ti-l spune de fiecare data cand deschide gura este un repros, vei ajunge sa iti fie groaza de ce-ti va mai spune data viitoare cand ti se va adresa din nou.

9. Printesica are nevoie de un erou s-o salveze

E misto sa fii Superman pentru prietena ta, ocazional, dar nu este, totusi, de datoria ta sa o salvezi din chiar orice situatie. Adica, pe bune, se poate descurca si ea cu mare parte din problemele pe care le are de rezolvat. De fapt, chiar ar trebui s-o lasi sa se descurce si singurica. Cred ca este suficient de matura (cel putin teoretic) ca sa-si poata purta de grija si sa-si poata pune viata in ordine.

Daca ai dat peste o persoana de sex feminin care intotdeauna pare neajutorata, dependenta de altcineva s-o ajute sau mereu aflata la ananghie, nu de un cavaler in armura stralucitoare si pe cal alb are nevoie ea, ci de ajutor specializat. Oricat de mult ti-ar parea o idee buna sa fii supereroul ei in permanenta, o astfel de relatie nu va functiona prea bine si se va invechi foarte repede.

10. Este infidela

Ok, gata, s-a terminat orice joc! Avionul a luat foc si este timpul sa te catapultezi imediat. Acum! Titanicul se umple de apa ca paharul pus la gura chiuvetei, deci, nu mai sta la discutii, suie-te in barca de salvare si sterge-o de-acolo! Nu are cum sa existe dragoste sau o relatie serioasa cand vorbim despre infidelitate, indiferent cine este vinovatul dintre voi doi. Din punct de vedere biologic, fiintele umane sunt concepute pentru a forma o pereche pe viata.

Daca ea te insala, acest lucru te poate afecta intr-atat de mult incat legatura dintre voi doi se va intrerupe imediat. Deci, daca este infidela, nu-ti mai bate capul cu ea. Iesi imediat dintr-o astfel de relatie si vezi-ti de drumul tau!

Sursa text: machomen.ro