TOP 10 SERVICII CIUDATE de care te poti BUCURA la HOTELURI

TOP 10 SERVICII CIUDATE de care te poti BUCURA la HOTELURI

Gelurile de dus, sampoanele ori sapunurile gasite in camerele de hotel sunt deja ceva la ordinea zilei, astfel incat hotelierii au fost nevoiti sa inventeze servicii din ce in ce mai inedite pentru a reusi sa se diferentieze. 

Iata in continuare cateva dintre cele mai ciudate servicii de care te poti bucura la hoteluri, de la pestisorul de aur sau lectiile de surf pentru caini si pana la cavalerul de onoare de inchirat ori majordomul pentru parfumuri.

1. Pestisor de aur

Lantul hotelier Kimpton Hotel (Canada si SUA) ofera un serviciu special celor ce calatoresc singuri. Mai exact, un pestisor de aur! De ingrijirea acestuia se ocupa staff-ul hotelului, in vreme ce turistul se bucura de beneficiile pe care micutul acvariu le aduce, cum ar fi reducerea stresului si a anxietatii.

2. Rapire si picnic

La Namale Resort & Spa din Fiji, cuplurile incep intr-un mod cat se poate de ciudat un picnic in aer liber. Indragostitii sunt “rapiti” si dusi intr-o locatie surpriza pentru a se bucura de o masa sub cerul liber.

3. Majordom la soare

Pentru cei ce isi doresc sa fie serviti pe marginea piscinei, The Club Hotel & Spa din St. Helier (Jersey) are Solutia perfecta. Un majordom care ii insoteste la piscina si sta la dispozitia lor oricand au nevoie ca ochelarii de soare sa le fie lustruiti, isi doresc lotiune de plaja, pepene proaspat sau prosoape curate si reci.

CITESTE SI: CE MANANCA VEDETELE? Cum se MENTIN in FORMA BEYONCE, JENNIFER LOPEZ sau KIM KARDASHIAN

4. Cavaler de onoare de inchiriat

Daca visezi sa te casatoresti in vacanta, dar inca nu ti-ai gasit cavalerul de onoare, problema se rezolva rapid la Wild Dunes Resort din Charleston (South Carolina). Aici, vei gasi cavaler de onoare de inchiriat.

5. Majordom pentru parfumuri

Lantul hotelier Rosewood ofera un majordom gata oricand sa-ti ofere o selectie de parfumuri de lux pe o tava de argint. Fie ca preferi Hermes ori Chanel, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

6. Pachet de bataie cu perne pentru familii

Cum ar fi sa ai parte de o bataie cu perne intr-un hotel de lux? Ei bine, The Ritz-Carlton Palm Beach iti da acum sansa sa incerci aceasta experienta. Familiilor le sunt puse la dispozitie 30 de perne de matase, in culori diferite, dar si lapte si prajiturele pe care sa le savureze dupa consumarea energiei. Pachetul costa 60 de dolari.

7. Lectii de surf pentru caini

Loews Coronado Bay Resort & Spa din California pune la dispozitia turistilor lectii de surf, insa nu pentru ei, ci pentru patrupezii lor. Cu 289 de dolari, catelul primeste o noapte de cazare, o masa, o lectie de surf si un outfit potrivit pentru asta.

8. Majordom scotian

The Balmoral Hotel din Edinburgh pune la dispozitia oaspetilor majordomi scotieni, imbracati in costume traditionale, si o multime de servicii unice.

CITESTE SI: TOP 10 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TITANIC

9. Majordom pentru semineu

La Taj Hotel din Boston vei gasi nu doar seminee, ci si oameni angajati special pentru a se ocupa de acestea. Din luna noiembrie pana in martie, majordomul pentru semineu sta oricand la dispozitia turistilor.

10. Artist tatuator

Hotel Erwin din California pune la dispozitia oaspetilor un artist tatuator gata oricand sa le deseneze pe trup. Iar daca cineva alege sa-si tatueze sintagma “I love Hotel Erwin”, primeste un voucher de 500 de dolari.

 

Sursa www.agentiadepresamondena.ro