Top 10 țări cu cele mai frumoase femei din lume. Ce loc ocupă România

Missosology.com, un site specializat de modă și frumusețe feminină, a realizat anul trecut un clasament al țărilor unde se găsesc cele mai frumoase femei.

România nu putea lipsi dintr-un asemenea top, chiar dacă sex-appeal-ul recunoscut al româncelor nu a reușit să-i determine pe votanți să pună țara noastră în primele 10. Totuși, România se clasează pe un onorabil loc 12.

Top 10 țări cu cele mai frumoase femei din lume

Venezuela – Trebuie spus de la bun început că această țară a câștigat de foarte multe ori titlurile de Miss Universe și Miss World. Frumusețea exotică a acestor femei a făcut ca, specialiștii în domeniul, să considere că în acest stat sunt văzute cele mai multe femei frumoase.

Filipine – Nu multă lume știe, însă în această țară insulară din Oceanul Pacific trăiesc foarte multe femei frumoase. Trăsăturile lor asiatice le fac să fie apreciate de bărbații din întreaga lume.

Mexic – Această țară imensă este plină de doamne și domnișoare frumoase. Atât brunetele, cât și blondele de aici sunt recunoscute pentru trupurile lor sexy, bine făcute și atrăgătoare.

Africa de Sud – Frumusețea nu are granițe, iar specialiștii în domeniu consideră că în această țară poți vedea femei frumoase peste tot pe stradă.

Vietnam – Deși pare greu de crezut, în această țară de 95 de milioane de locuitori, se găsesc unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Thailanda – Această țară este considerată de mulți bărbați care au vizitat-o un tărâm de vis, unde întâlnești femei frumoase la tot pasul.

Puerto Rico – Acest stat micuț asociat Statelor Unite ale Americii este considerat Raiul pe Pământ. Multe dintre vedetele acestei planete făcându-și concediile în acea zonă a globului. Femeile frumoase sunt pretutindeni, iar clima favorizează ținutele sexy.

Indonezia – Așa cum se poate observa, multe din femeile considerate frumoase vin din zonele asiatice. Acestea au un ten curat, strălucitor, păr negru și lucios, iar siluetele se îmbină perfect cu înălțimea lor medie.

Columbia – Această țară a cafelei dă unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Majoritatea doamnelor și domnișoarelor au o piele mulatră, fără defecte, cu un corp de invidiat.

Statele Unite ale Americii – Cea mai bogată țară din lume oferă și unele dintre cele mai frumoase femei de pe glob. Acestea sunt mereu la curent cu ultimele tendințe în modă.

Sursa traducere: shtiu.ro