TOP 10 TIPURI DE SEX PE CARE TREBUIE SA LE INCERCI

 

[sociallocker]Atunci cand ai o imaginatie bogata, sexul devine o sursa nelimitata de posibilitati. Asa ca, macar o data in viata trebuie sa dai curs fanteziilor tale si sa incerci cele mai nastrusnice idei care iti trec prin cap, atat timp cat si tu si partenerul tau sunteti de acord cu ele.

10. Sexul pe roluri

Toti avem fantezii insa foarte putini dintre noi au curajul sa le duca la indeplinire. Cel mai invocat motiv este teama de a nu fi judecat sau inteles gresit. Cu siguranta insa, tu si partenerul tau aveti macar o fantezie comuna pe care puteti sa o puneti in practica. Fie ca el este elevul neascultator si tu profesoara care trebuie sa il pedepseasca sau politista pusa pe perchezitii si sex surpriza, cu siguranta veti gasi o povestioara sexy care sa va satisfaca pe amandoi.

9. Sex ca-n Fifty Shades of Grey

Senzatia ultimilor ani in materie de romane siropoase are si o parte buna: poate fi o minunata sursa de inspiratie pentru o noapte fierbinte. Chiar daca nu ai la dispozitie o camera cu jucarii obraznice, nu iti trebuie mai mult de o esarfa sau o cravata cu care ii poti lega mainile si ochii partenerului tau sau il poti lasa pe el sa faca acest lucru.

 

8. Sex intr-un loc public

Cu siguranta ca ideea ca veti fi surprinsi poate adauga un plus de senzatie insa daca vreti sa incercati macar o data sexul in locuri publice, e ca pe piata imobiliara: location, location, location! Adica aveti grija unde veti face acest lucru, ca nu cumva chiar sa va prinda cineva, poate Doamne fereste, vreun politist care nu va fi pus cu siguranta pe sex surpriza!

CITESTE SI: IN VAGIN CRESC DINTI! 7 LUCRURI SOCANTE pe care oamenii le credeau despre VAGIN

7. Sex cu un „necunoscut”

Sugestia noastra pica de minune in special in acele momente in care intervine rutina. Si indiferent de ce crezi, acest lucru se va intampla mai devreme sa mai tarziu. Asa ca poti inscena o intalnire „intamplatoare” cu iubitul tau in restaurantul unui hotel. Flirtati unul cu celalalt, inventati povesti de viata ca si cum atunci v-ati cunoaste apoi urcati in camera pentru „o aventura de-o noapte”.

P.S: sexul cu un necunoscut pe bune nu e chiar o idee stralucita.

6. Sex pe plaja

Acesta ar fi de incercat doar de dragul experientei si ar fi bine sa aveti aproape cateva prosoape pe care sa le terfeliti. Nu de alta, dar anatomic vorbind, sexul cu apa sarata si nisipul nu prea se pupa dar ar fi o amintire pe cinste din vacanta.

5. Sexul in stare (usoara) de ebrietate

Usoara, am zis! Dupa un pahar sau doua de vin, vei scapa mai usor de inhibitii iar sexul va fi cu atat mai fierbinte. De asemenea, puteti renunta la vin in favoarea unor shot-uri de tequila baute direct de pe trupul iubitul tau.

4. Suna un prieten!

Ah, friendzone, aceasta zona crepusculara a relatiilor! Toate am avut la un moment dat un barbat special in vietile noastre pe care l-am tratat ca pe un prieten foarte bun si atat. E foarte posibil ca intre voi doi sa infloreasca o relatie mai adanca de atat dar trebuie sa ii dai o sansa. Si daca lucrurile nu merg asa cum v-ati asteptat, dupa ce va trece suficient timp de la „accidentul” sexual, va veti putea innoda relatia de prietenie.

3. Sex cu fostul

Sugestia nu se poate aplica oricarei foste relatii dar uneori, trebuie sa recunosti ca ti se face dor de ACEL fost iubit cu care te-ai simtit cel mai bine din punct de vedere sexual. Prin urmare, daca stii sigur ca nu iti doresti o relatie cu el din nou si nici el nu are astfel de dorinte, teoretic nu trebuie sa va opreasca nimic de la o partida de sex fierbinte, de dragul vremurilor trecute. Doar sa te asiguri ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

CITESTE SI: Top 5 ZODII de BARBATI SEXPERTI! Te numeri printre ei?

2. Sex din Kama Sutra

Fa-i o surpriza iubitului tau si cumpara-i de ziua lui un cadou neconventional: celebrul manual indian despre sex (si nu numai). Cautati apoi cea mai complicata pozitie din Kama Sutra si incercati sa o puneti in practica. Aveti sanse bune sa va alegeti cu cea mai intensa partida de sex pe care ati avut-o sau cel putin sa va amuzati pe seama tentativei.

1. Hard rock? Nu, hard sex!

Desigur ca o doza de romantism este bine venita in orice relatie dar, din cand in cand, ar trebui sa incerci o partida de sex ca-n filmele porno, cu chiuituri si muscaturi, eventual lovituri in perete daca vreti sa va puneti vecinii-n cap!

Sursa www.kudika.ro  [/sociallocker]