TOP 3 AL ZODIILOR CARE ASCUND SECRETE RUSINOASE

Poate ca in viata de zi cu zi trebuie sa editam o multime de aspecte ale personalitatii noastre, insa un lucru este cert: nu exista persoane fara placeri vinovate si mici secrete pe care nu le-ar dezvalui nici macar celui mai bun prieten.

Fiecare zodie are propriile secrete rusinoase, insa trei dintre ele ascund mai multe decat ar fi ele dispuse sa recunoasca vreodata. Esti curioasa sa afli care sunt zodiile despre care credeai ca stii totul, dar nu stii nimic?

Scorpion

Cei mai multi Scorpioni au o personalitate vibranta, au intotdeauna o gluma pregatita si transforma problemele prietenilor intr-o prioritate atunci cand este nevoie. Paradoxul este ca modul in care sunt perceputi este diametral opus, iar cei mai multi dintre apropiatii lor i-ar descrie drept „secretosi”, „apatici” si „negativisti”. Deoarece Scorpionii tin enorm la intimitatea lor, ei nu ezita sa minta sau sa elaboreze scenarii complicate pentru a si-o proteja. Scorpionii vor afisa cel mai mare zambet atunci cand isi anunta prietenii ca pleaca intr-o tabara de detoxifiere, desi se pregatesc, in realitate, pentru un refugiu hedonist alaturi de un strain pe care nici macar nu il cunosc foarte bine. Nu pentru ca le-ar fi rusine de alegerile lor, dar prefera sa nu ofere prea multe explicatii. Totusi vor trebui sa se gandeasca la un mod in care sa ascunda urmele lasate pe piele si zambetul de pe chip la intoarcere!

Capricorn

Statornici, loiali, demni de incredere: Capricornii sunt reprezentantii zodiacului pe care stii ca te poti baza indiferent de situatie si par facuti pentru relatii de durata. Pentru apropiatii lor, faptul ca nativii acestui semn se gandesc de cateva ori pe zi la posibilitatea de a fi infideli reprezinta un adevarat soc! O interactiune scurta cu o casiera draguta sau cu un farmacist seducator este suficienta pentru a aprinde imaginatia Capricornului, care se intreaba constant daca nu cumva a ales persoana gresita alaturi de care sa isi traiasca viata. Un singur detaliu, precum accentul unei persoane sau modul in care zambeste, poate da nastere unui scenariu care sa ii suscite imaginatia, insa nu risca sa isi piarda controlul. Din fericire, Capricornii sunt suficient de echilibrati pentru a nu permite acestui lucru sa le afecteze relatiile adevarate!

Fecioara

Cine ar putea banui ca in spatele imaginii perfecte pe care Fecioara o afiseaza in fiecare zi se ascunde o persoana care nu acorda, in realitate, prea multa atentie detaliilor? Daca atunci cand mergi in vizita la o Fecioara totul pare ca si cum tocmai ar fi fost ordonat de o menajera, trebuie doar sa deschizi un dulap pentru a vedea ca raftul cu condimente este intr-un haos total, iar spatiul de sub pat adaposteste un continut incert. Insa aceasta tendinta nu se rezuma doar la stilul de viata al Fecioarelor, ci se reflecta si asupra vietii lor interioare. In ciuda aparentelor, Fecioarele tanjesc dupa un moment de relaxare, insa revin repede la vechile obiceiuri, odata ce incep sa realizeze ca se regasesc in atitudinea pe care ceilalti o asteapta de la ele.

Sursa foto: divahair.ro