Top 3 cele mai rautacioase zodii

Fiecare semn zodiacal vine cu o serie de calitati și defecte. Ne-am gandit sa iti spunem cat de rai sunt oamenii in functie de zodie, pentru a sti de cine sa te feresti.

Berbec

Acesti nativi sunt foarte egoisti. Ai putea fi in pericol de moarte si ei tot nu ar observa, fiind prea preocupati de problemele lor. Sunt impulsivi si spun, de obicei, ce le trece prin cap, fara a se gandi la consecinte. Daca te vei supara vreodata pe ei, nu vor intelege de ce si in niciun caz nu se vor gandi ca este vina lor. Sunt dominati de planeta Marte, asa ca nu se vor da niciodata inapoi de la lupta si nu au o problema cu a folosi violenta, pentru a obtine ce isi doresc.

CITESTE SI:CE AI IN COMUN CU VEDETELE IN FUNCTIE DE ZODIE

Scorpion

Nu indrazni sa contrazici un Scorpion, pentru ca nu te va uita niciodata si vor incerca sa iti faca viata un iad. Acesti nativi sunt manipulativi si adora sa se joace cu mintea celorlalti. Nu exista stare proasta pentru scorpion, el este prins intr-un abis din care nu isi doreste sa iasa. Este obsedat de moarte, iar in relatiile amoroase, este gelos si posesiv. Scorpionii tin pica si vor avea grija sa se razbune, oricat de mult timp le-ar lua.

CITESTE SI:Zodia care te joaca pe degete… si-ti place!

Leu

Leii au o atitudine regala si uita mereu ca nu sunt regi sau regine. Nu exista oglinda care sa nu le placa si pentru ca sunt constienti de farmecul lor, nu vor ezita sa il foloseasca, pentru a obtine ce vor. Acesti nativi simt nevoia sa fie in centrul atentiei si nu te vor crede cand le vei spune ca lumea nu se invarte in jurul lor. Nu pun pret pe timpul altora si vor intarzia fara regrete de cate ori iti vei face planuri cu ei. Pe langa faptul ca sunt foarte plini de ei, sunt si foarte incapatanati. Adora sa le dea celorlalti sfaturi despre cum sa se imbrace si cum sa se poarte, dar nu accepta sugestii de la altii. In ciuda arogantei lor, nu sunt persoane rele.

 

Sursa:libertatea