Top 3 cele mai sexy persoane din zodiac

Toti oamenii isi citesc horoscopul, indiferent daca recunosc sau nu acest lucru. Fiecare se intereseaza de altceva: de bani, de cariera, de dragoste etc. Dar care sunt cele mai sexy trei zodii? Va numarati printre cele mai atractive persoane din zodiac?

Scorpion

Daca sunteti Scorpion, atunci da! Nativii Scorpion, nascuti intre 24 octombrie – 22 noiembrie, sunt recunoscuti drept cei mai sexi din tot zodiacul. Daca va intalniti cu un Scorpion, veti afla pe pielea voastra ce putere de atractie extraordinara de atractie are acesta! Chiar si cei mai putin inzestrati din punct de vedere fizic au capacitatea de a-i determina pe cei din jurul lor sa faca asa cum doresc ei. Este ca si cand vorbele lor sunt magice. Te poti trezi fara sa stii prins in mrejele Scorpionului si daca lumea te va intreba ce ai vazut la un nativ Scorpion, nu vei putea sa dai un raspuns coerent, pentru ca nici tu nu sti! In afara de aceasta putere de atractie, Scorpionii au abilitatea de a citi mintile celor din jurul lor. Asa ca, daca nu stii cum te simti astazi, intreaba un Scorpion! Dincolo de toate aceste aspecte mai ciudate, trebuie sa retineti ca Scorpionii sunt de incredere, te poti baza pe ei in cele mai diverse situatii. Ei sunt considerati ca fiind si deosebit de tacuti, asa ca secretele voastre, mai ales cele intime, sunt in deplina siguranta. La randul vostru, daca vreti sa seduceti un Scorpion, purtati lenjerie neagra, de buna calitate. Firile artistice, putin rebele, ii atrag deopotriva si ii incita la maximum.

CITESTE SI: Care e filmul vietii tale, in functie de zodie

Leu

O alta zodie atragatoare este Leul. Cei nascuti intre 23 iulie si 23 august sunt foarte atractivi si pot face rapid o persoana sa se indragosteasca de ei. Leii sunt firi blande, calme cand vine vorba de viata intima. Se pricep de minune la distractii si la activitati de relaxare, asa ca, alaturi de un Leu, va veti simti bine din mai multe puncte de vedere. Leului nu ii place, insa, sa i se spuna ca este atractiv. Prefera ca faptele sa vorbeasca pentru el si atat. De un Leu este aproape imposibil sa nu te indragostesti sau macar sa-i cazi in brate pentru cateva nopti. Odata insa ce vei cunoaste firea Leului mai bine, vei putea sa ii doresti sa ramai alaturi de el. Daca si Leul va fi atras de tine, atunci relatia va fi minunata. Leul te va face centrul universului sau. Cine nu s-ar simti minunat in asemenea situatie?! Leul va face pentru perechea sa ceea ce nimeni nu ar face.

CITESTE SI: Job-ul perfect in functie de zodie

Rac

Pe al treilea loc se afla nativii din Zodia Racului. Cei nascuti intre 22 iunie-22 iulie sunt greu de prins. Racii sunt oameni profunzi si romantici. Chiar daca nu par, Racii tin minte date de nastere, ziua cand v-ati cunoscut etc. Uneori sunt mofturosi si antipatici, dar armele lor secrete functioneaza permanent: zambetul minunat, acea atitudine de agent 007 pe care o afiseaza mai mereu si potentialul erotic de care dau dovada in relatiile intime. Partenerii Racilor trebuie sa ii cunoasca foarte bine, pentru a intelege ce partneri buni sunt acestia, in toate privintele.

 Sursa:imaginea.info