Top 3 zodii care iti vor face capul calendar iarna asta

Iarna ne umple de bucurie mai ales pentru ca, in luna decembrie, are loc cea mai asteptata sarbatoare de toti.

Magia Craciunului ne cuprinde atat de tare incat unii dintre noi reactionam cu un entuziasm obositor sau ne deprimam foarte tare.

CITESTE SI:4 zodii dispuse sa insele oricand

Top 3 zodii care iti vor face capul calendar iarna asta:

LOCUL 3: CAPRICORN

Nativul Capricorn iti va vorbi toata ziua buna ziua despre lista de cumparaturi pentru sarbatori. Va sta dupa tine cu calculatorul si iti va spune cate lucruri sunt necesare in casa, chiar daca multe dintre ele ti se par irelevante.

Acest nativ va stramba din nas daca ii vei oferi un cadou ieftin sau daca nu iti vei da interesul sa ii acorzi atentia pe care o doreste.

LOCUL 2: PESTI

Sensibilitatea Pestelui este ceva mai crescuta in perioada iernii. Acest nativ te poate obosi cu dramele sale, multe dintre problemele pe care le expune fiind niste exagerari.

Trebuie sa ai intelegere fata de acest semn deoarece are nevoie sa ii asculti necazurile, indiferent cat de minore ti s-ar parea. Ar putea sa te streseze mult cu cumpenele sale, mai ales daca e vorba de pierderi financiare sau o situatie amoroasa mai dificila.

LOCUL 1: GEMENI

Nativul nascut in zodia Geaman este extrem de fericit ca vine iarna si asta datorita feeriei de Craciun. Acest nativ se poarta ca un copil si iti va face capul calendar cu decoratiunile de Craciun, felul in care trebuie sa sarbatoriti si tot ce inseamna aceasta sarbatoare.

Te va lua cu tine la shopping cu orele, daca nu cu zilele si te va pune sa alegi din cele o mie de idei care ii vin in cale.

CITESTE SI: Ce ii enerveaza cel mai mult pe oameni, in functie de zodie

Asadar, dintre aceste zodii pisaloage iarna asta, in preajma careia ti-ar placea sa iti petreci timpul?

Sursa:revistateo