TOP 3 ZODII CARE PUN CAPAT UNEI RELATII! FERESTE-TE DE ELE

Toate relatiile sunt diferite si complicate in felul lor, asta din cauza unuia sau ambilor parteneri ce le este dificil sa renunte la incapatanare, ego-ul personal sau la orgoliu. Asa ca, toate acestea si nu numai duc, fara precedent, la terminarea relatiei.

 Berbec

Berbecii se plictisesc foarte repede daca partenerul nu este ceea ce trebuie. Rareori vor insela, deoarece nu le place sa-si piarda vremea jucand pe doua fronturi – asta doar in cazul in care nu exista sentimente la mijloc. Ei sunt cei care vor pune capat relatiei din cauza mustrarilor de constiinta; nu rezista prea mult cu persoane nepotrivite. Isi cantaresc optiunile si stiu de la inceput care este cea mai simpla metodã de abordare a problemei.

CITESTE SI:  EI SUNT CEI MAI BUNI LA PAT, IN FUNCTIE DE ZODIE! CINCI BARBATI CARE TE DUC PE CULMILE ORGASMULUI

Varsator

Varsatorul este un nativ independent, nonconformist, care uraste sa se supuna unor reguli sau conceptii cu care el nu este de acord. Are principii de viata extrem de diferite fata de multe alte persoane, iar in momentul in care libertatea fizica si cea intelectuala ii sunt ingradite, are tendinta sa evadeze. Are tarie de caracter si va pune punct relatiei in care se afla, indiferent de circumstante, daca se simte catusi de putin “amenintat” sau partenerul nu corespunde cu idealul pe care-l are-n minte.

CITESTE SI: 4 semne zodiacale menite sa se imbogateasca. Afla daca esti printre ele!

Balanta

Tot semn de aer precum Varsatorul, si Balanta este o persoana extrem de volatila, dualista. Acum poate fi draguta cu tine si-ti poate oferi siguranta si sentimentul ca tot ce este intre voi doi este deosebit, nemaintalnit si-si doreste sa tina la nesfarsit, iar in secunda a doua se schimba, analizeaza totul pana la cel mai mic amanunt si trage concluzii total diferite. Poarta lungi discutii cu sinele interior si se pune in diverse ipostaze pentru a realiza care decizie i se potriveste mai bine. Poate pune punct de foarte multe ori, daca simte ca nu esti ceea ce-i trebuie.

 Sursa:kfetele