TOP 3 ZODII CU UN DESTIN CRUNT

Ti se intampla sa te impotmolesti mai mereu la jumatatea drumului si in final lucrurile sa nu-ti iasa? Ghinionul e cuvantul de ordine in cazul tau, indiferent ca te apuci de un proiect nou profesional sau ai ceva important de rezolvat in plan personal? Exista anumite zodii despre care se spune ca au un destin dificil, de-a dreptul crunt. Explicatia e destul de simpla: sunt puncte slabe ale unor semne zodiacale care ii determina pe unii nativi sa nu reuseasca in viata. Sau nu neaparat sa nu reuseasca, ci sa se considere nedreptatiti, ghinionisti si niciodata multumiti cu ceea ce fac. Iata care sunt trei zodii cu un destin crunt.

1. Fecioara

Perfectioniste, Fecioarele nu se abat de la drumul lor si adesea pierd din cauza atentiei prea mari indreptate catre toate detaliile. Cu un simt critic exagerat, gasesc nod in papura celor din jurul lor si nu accepta deloc sa fie criticate la randul lor. Aceasta este una dintre cauzele pentru care Fecioarele pierd oameni importanti din vietile lor, iar orgoliul nu le permite sa ajunga la compromisuri. Uneori, ajung sa se intrebe „ce are lumea cu mine”, fara sa realizeze ca glumele lor, adesea deplasate, nu au cum sa fie pe placul celor din jur.

CITESTE SI: TE IUBESTE sau NU? Cum se comporta barbatii indragostiti, in functie de ZODIE

2. Varsator

Persoanele nascute in zodia Varsator sunt imprevizibile, asa ca nu te poti plictisi in preajma lor. Active, mereu dorind sa incerce ceva nou, ele se implica in tot felul de activitati, scopul principal fiind nu neaparat succesul, ci siguranta pe plan financiar. Impulsivitatea, dorinta de a avea mereu dreptate si de a controla vietile celor din jur sunt caracteristici comune pentru foarte multi Varsatori. Au idei fixe, la care nu renunta orice ai incerca sa le spui. Din aceasta caua, de cele mai multe ori, Varsatorii se simt nedreptatiti si considera ca nu au cea mai simpla si linistita viata.

CITESTE SI: Cum reactioneaza ZODIILE la provocarile SORTII

3. Pesti

Extrem de sensibile, persoanele nascute in zodia Pesti au tendinta de a se dedica prea mult celor din jur si de a se implica in vietile acestora, ajungand sa-si neglijeze, uneori, propriile nevoi. In momentul in care pierd pe cineva important din viata lor, le este foarte greu, adesea imposibil, sa se impace cu ideea si vor cauta la nesfarsit explicatii, consumandu-si prea multa energie, fara a gasi vreodata un raspuns pe placul lor. Dependente de afectiune, le este greu sa-si gaseasca un drum in viata in care sa nu aiba pe cineva alaturi. Pentru a reusi sa „alunge” ghinionul, cel mai important este sa inteleaga ca ele sunt pe primul loc in vietile lor si apoi ceilalti.

 Sursa:unica